DIVERSE  ·  GREVĂ JAPONEZĂ

Grevă a angajaților din Ministerul Tineretului și Sportului

Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului
Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului

Luni, 20 Martie 2017, 09:59

Angajații cluburilor sportive, direcțiilor pentru sport și tineret și ai caselor de cultură ale studenților din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) se află astăzi în grevă japoneză. Protestatarii cer recalcularea drepturilor salariale  și aprobarea unui regulament de sporuri, anunță agenția News.ro. 

Angajații aflați în grevă vor face fotografii în fața instituțiilor în care lucrează, cu fața către clădiri "pentru a evidenția poziția conducerii Ministerului Tineretului și Sportului, care a întors spatele unităților din teritoriu și nu caută soluții la cererile lor".

Sindicaliștii reclamă că trebuie recalculate drepturile salariale ale angajaților, deoarece plățile lor se fac încă la valoarea de referință din 2009, iar de-a lungul ultimilor ani au fost acumulate ore suplimentare neplătite și pentru care angajații nu au primit timp liber.

Protestatarii, membri ai Sindicatului Național Sport și Tineret din unitățile teritoriale ale MTS au declarat căsunt gata să picheteze MTS și să întrerupă lucrul în perioada următoare, până când le vor fi luate în calcul cererile. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

tihi  •  20 Martie 2017, 13:28

Ce rezultate rasunatoare ati obtinut in ultimul an,ca cereti si bani in plus??? Prima data rezultate bune,si dupa aceia recompensa!!!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1