GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Q&A cu fostul arbitru Cristi Balaj: cum i-a caracterizat pe Răzvan Burleanu, Marian Iancu sau Cristi Borcea: „El e sufletist”

Cristi Balaj // FOTO: GSP
Cristi Balaj // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 14:32

Azi dimineață, la GSP Live, moderatorul Costin Ștucan l-a provocat pe fostul arbitru Cristi Balaj (47 de ani) la un joc inedit. Balaj a fost pus să caracterizeze într-un cuvânt mai mulți oameni din fotbalul românesc sau anumite momente delicate în care a fost implicat în carieră. 

// Vezi în video de mai jos momentul în care Balaj caracterizează diverse personaje din fotbalul românesc

„Sufletist”. Așa l-a numit Balaj pe Cristi Borcea, fostul finanțator
al celor de la Dinamo, om de fotbal care obișnuia să exercite o presiune imensă asupra arbitrilor.

„Păcat”. Acesta a fost răspunsul pe care fostul arbitru l-a oferit când a fost pus să-l caracterizeze pe Marian Iancu, cel care a fost un aprig contestatar al lui Balaj de-a lungul timpului. 

În ceea ce-l privește pe Răzvan Burleanu, actualul președinte de la FRF, Balaj a oferit un răspuns enigmatic:„Acceptat”.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Instalat într-o funcție importantă, Cristi Balaj și-a expus filosofia: „Să nu-și imagineze cineva că vom face asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează