GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Avertismentul unui jucător cu peste 250 de meciuri în Liga 1: "Tinerii fotbaliști din ziua de azi nu mai fac asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 12:23

În emisiunea GSP LIVE de astăzi, Ștefan Grigorie, 36 de ani, a vorbit despre proiectele personale, mărturisind ce concluzii a tras după ce a devenit antrenorul echipei U13 a Rapidului. 

"Metodologia s-a schimbat. Antrenamentele s-au schimbat. Sunt alte generații, trăim alte vremuri. Copiii sunt mult mai sensibili în ziua de azi, dar și mai informați. Fac eforturi, merg și la școală, vin și la antrenamente și e păcat să nu învețe ceva din fiecare antrenament.

Îi întrebam pe cei mici dacă mai joacă fotbal în curtea școlii, dar e clar că nu se mai joacă pe maidan. Înainte, jucam fotbal în curtea școlii de dimineața până seara. Foarte puțini copii mai fac asta. Încercam orice pe maidan pentru că nu mă controla nimeni", a spus Grigorie, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează