GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Confesiune cutremurătoare a lui Iosif Rotariu: „Fiica mea a făcut aproape 50 de operații, 40 cu anestezie generală. Vom încerca să-i punem niște senzori în mâini, ca la roboți”

Iosif Rotairu și Kassandra au trecut prin greutăți multiple // FOTO: GSP
Iosif Rotairu și Kassandra au trecut prin greutăți multiple // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 12:44

Iosif Rotariu, 57 de ani, a trecut prin momente cumplite cu fiica sa Kassandra, 14 ani, diagnosticată încă din copilărie cu o afecțiune rară a oaselor, care îi afectează articulațiile. 

VIDEO cu relatarea integrală a lui Iosif Rotariu despre fiica sa Kasandra: 

„Kassandra a făcut aproape 50 de operații, a făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală. Suferă de o boală rară, o afecțiune a cartilajelor.

Acum e bine, e pozitivă, învață bine la școală. Sunt momente când mai apar răutăți ale unor copili de la școală, o simt dezamăgită. Mă întreabă: «Mă mai fac bine vreodată? Pot să fiu bine vreodată?» Eu o încurajez tot timpul, îi spun că va fi bine, că e frumoasă, deșteaptă.

Voi merge cu ea la Toronto, medicina a evoluat foarte mult. Urmează să mai aibă acolo o operație. S-ar putea ca în viitorul apropiat să se găsească o soluție și pentru a-și folosi mâinile, să îi punem niște sezori în mâini, ca la roboți”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live

Kassandra a fost adoptată de familia lui Iosif Rotariu după ce a trecut prin momente cumplite, fiind mutilată și aruncată pe fereastră de bunica ei.

De-a lungul timpului, s-au efecutat numeroase evenimente de caritate prin care Iosif Rotariu a strâns banii necesarii pentru operațiile costisitoare la care fiica sa a fost supusă.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  11 Martie 2019, 15:06

Doamne fereste, cit chin pe bietii oameni si pe fetita ! Multa sanatate si noroc va doresc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează