GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ilie Stan a trăit faze haioase în Qatar: „A început meciul 11 contra 10! Unul ziceai că era Adrian Copilul Minune, micuț și durduliu” :)

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 14:54

Miercuri dimineață, la emisiunea GSP Live, tehnicianul Ilie Stan, 51 de ani, a făcut o serie de dezvăluiri cu diverse episoade amuzante trăite de-a lungul carierei.

Printre altele, Ilie Stan și-a adus aminte de un moment incredibil trăit în Qatar, la vremea în care o antrena pe Al-Shamal.

„M-am dus la Al Shamal, alergam pe 45 de grade, i-am rupt cu pregătitea. Apoi am făcut cantonament în România, la Poiana Brașov. A urmat prima etapă. Înainte cu o oră de meci, când am ieșit pe hol, erau doar 10 jucători în echipa adversă. Unul parcă era Adrian Copilul Minune, micuț și durduliu. Am intrat pe teren și am jucat 11 contra 10.

În repriza secundă, au mai ieșit trei jucători de la echipa adversă și s-a întrerupt jocul. Culmea a fost că cei din conducere ne-au felicitat pentru joc și au dat și primă”, a relatat Ilie Stan, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri despre cum se implică Becali la FCSB: „I-am spus echipa și a luat foc! Mi-a zis: «Bă, tu ești tâmpit?»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
771545396317549
Eugen Iustin  •  20 Februarie 2019, 19:07

La circ e de voi ca la fotbal am vazut toti ca nu va pricepeti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează