GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Întâmplare amuzantă povestită la GSP LIVE de românul care a antrenat în Burkina Faso: "Vrăjitorul i-a dat cu alifie pe inimă și i-a zis că e apt pentru sport" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 11:48

Emisiunea GSP LIVE l-a avut invitat în această dimineață pe Augustin Călin, tehnicianul Victoriei București. Acesta a povestit o întâmplare de senzație petrecută în perioada în care a pregătit o echipă de juniori din Burkina Faso, țară din vestul Africii. 

"E sărăcie socială în Burkina Faso, dar mi-a plăcut pasiunea lor. E o călătorie spre Evul Mediu, dar pasiunea pentru fotbal de acolo m-a bucurat.

E legenda cu jucătorii africani care își modifică vârsta. Aveam o grupă de juniori de 17-19 ani. L-am întrebat pe un jucător: «Ce vârstă ai?» Mi-a spus că are 21-22 de ani. Ajung la directorul echipei, vorbesc cu el, mi-a spus că îl poate face pe jucător de 17-18 ani.

Vine apoi jucătorul peste o săptămână, îmi zice că acum e în regulă. L-am întrebat dacă a fost la doctor, iar el mi-a zis: «N-am fost la doctor, am fost la un vrăjitor din sat». I-a dat cu o alifie pe inimă și a zis că e apt pentru sport", a spus Augustin Călin, la GSP LIVE. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Reacția antrenorului român care a luat parte la meciul suspect anchetat de FRF: "Era de așteptat să pierdem"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  30 Noiembrie 2018, 15:11

Radem de ei (pe buna dreptate), dar n-as fi sigur ca daca ne-ar prinde pe undeva la un Mondial nu ne-ar bate, asa cum ne-a batut Camerunul in 90.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează