GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Să râdem cu Mirel Rădoi! Cum s-a făcut de râs fostul căpitan al Stelei de două ori în aeroport: "O să o fac pe soția mea să râdă" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 19:47

Mirel Rădoi, fost jucător și antrenor al FCSB-ului, acum selecționer U21, a fost invitatul lui Costin Ștucan din această dimineață de la GSP LIVE. 

Actualul selecționer U 21 povestește cu umor câteva întâmplări. Una mai veche, alta mai recentă, dar în același sens. De două ori Rădoi s-a dus în aeroport crezând că trebuie să plece, însă de fiecare dată a fost acolo cu o zi înaintea zborului. 

"O să o fac pe soție să râdă. Am obiceiul ăsta și acum. Trebuia să plec la Al Hilal după ce am fost la echipa națională. Și am plecat cu o seară înainte la Otopeni.

Când am ajuns acasă m-a întrebat soția dacă am pierdut avionul, i-am zis că m-am dus înainte. Mi s-a mai întâmplat și acum o dată. Din nou!

Trebuia să plec în Dubai și nu m-am uitat la dată. Și mi-am luat biletul cu o zi înainte. M-au oprit în aeroport mi-au zis că zborul e mâine seară", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  24 Octombrie 2018, 06:57

Presupun ca soția deja a râs, că dacă abia acum află cred că vrea să afle detalii mai Mirele, că știi ce curioase sunt femeile... Te știam băiat cuminte...

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  23 Octombrie 2018, 21:58

Mai bine sa ajungi mai devreme decât să pierzi zborul.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Octombrie 2018, 17:09

radem totii de ce a ajuns gsp - o fitzuica de can can ieftin de tot. daca a ajuns si stucan ala sa faca emisiune, urmatorul pas e sa puneti moderator ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează