GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO WOW! La 57 de ani, Iosif Rotariu e la fel de tare ca Ronaldo: „Fac două-trei mii de abdomene pe zi”

Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 12:02

Invitat în această dimineață la GSP Live, Iosif Rotariu, 57 de ani, fost jucător important la Steaua, unde a câștigat 3 titluri și 3 Cupe, a vorbit despre relația extraordinară pe care o are cu sportul. 

„Fac sport aproximativ 4-5 ore pe zi. Lucrez foarte mult la sală, de două ori pe zi merg. Fac două-trei mii de abdomene în fiecare zi. Dacă nu merg la sală, mă simt obosit și frustrat. Merg la tenis de câmp de 3-4 ori pe săptămână, merg să joc și fotbal pe teren sintetic. Nu concep viața fără sport.

La 57 de ani nu mai e ca la 20. Fac abdomene, merg pe partea de stretching, izometrie, lucrez la partea dorsală. Sportul e o cultură pentru mine, mă pun în pat seara cu gândul că a doua zi trebuie să fac sport”, a spus Iosif Rotariu, la GSP Live.  

Cristiano Ronaldo, renumit pentru abdomenul său impresionant, recunoștea în urmă cu mai mulți ani că face 3.000 de abdomene pe zi. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
956712637694195
Porta Eporta  •  11 Martie 2019, 23:13

In masochist ca-n Filme. Mai nine face o terapie și pote are șanse sa se accepte așa cum și să se mai bucure și de viață. Sunt oameni care au o imagine foarte proastă despre ei și care tot timpul vor sa fie altfel: mai perfect, mai bun, mai cu moț... Nu au primit aprecierile necesare la momentul potrivit iar așa... junky.

dakesis
dakesis  •  11 Martie 2019, 15:03

Orice trainer cu minima pregatire poate sa iti spuna ca nu conteaza câte mii de abdomene faci. Corpul are o mare adaptabilitate, se obișnuiește cu efortul, cu mișcarea. Este eficient sa faci o suta de abdomene zilnic pentru o săptămână, dar apoi corpul se obisnuieste si ajungi la cateva mii de abdomene care nu mai înseamnă nimic. Solutia e sa ai multa variație, nu mii de abdomene.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Martie 2019, 13:30

Rotariu e un om care merită tot respectul. Sănătate multă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează