GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Guvernul Dăncilă e istorie! Moțiunea de cenzură a fost adoptată: rezultatul covârșitor al votului din Parlament

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 14:53

Moțiunea de cenzură depusă de Opoziție a avut sorți de izbândă astăzi, la votul din plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului.  

Din cele 242 de voturi exprimate, 238 au fost „pentru”, existând doar 4 voturi împotriva demiterii. Astfel, Guvernul PSD al Vioricăi Dăncilă a fost demis.  

În perioada următoare, președintele Klaus Iohannis va face o serie de consultări cu partidele pentru desemnarea unui prim-ministru care să creeze un nou Cabinet. Până atunci, interimatul va fi asigurat tot de către „Guvernul Dăncilă”. 

Urmărește pe libertatea.ro toate detaliile despre moțiunea de cenzură de astăzi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2019, 18:12
Postat de spartcapus pe 10 Octombrie 2019, 17:59

Neamţ, ungur, nu contează! Poate sa fie si chinez, sau eschimos, mai slab pregatit ca cusătoreasa de la Videle n-are cum sa fie!

He-he! Te înșeli. În materie de impostură limitele nu există, atunci când vorbim de România.

spartcapus
spartcapus  •  10 Octombrie 2019, 17:59
Postat de piet pe 10 Octombrie 2019, 16:17

bravo in sfarsit de azi nu vom mai auzi de psd si de aberatile lor ! Se v-a desfiinta u craiova ,csu bucuresti si alti mancatori de bani de la buget.de maine va incepe construirea a 200 de spitale noi ,1000 de uzine si a 10000 de km de autostrada .nu va mai fi nevoie ca tineretul s-a plece din tara ! SALARIILE VOR FI DE 2000DE EURO ! doctori nu vor mai lua spaga, vor fi medicamente pentru cei suferinzi ,oameni ca becali, dragomir sau hagi vor fi etalonul stiintei si destaptciunii.psd-isti vor fi condamnati la ani grei de puscarie pentru ca nu au impartit cum trebuie cascavalul.cu mandrie patriotica vom afirma cu tarie ca avem presedinte neamt si prim ministru ungur .bravo!

Neamţ, ungur, nu contează! Poate sa fie si chinez, sau eschimos, mai slab pregatit ca cusătoreasa de la Videle n-are cum sa fie!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2019, 17:55
Postat de cpt.ahab pe 10 Octombrie 2019, 17:47

E hilar să-l vezi pe *** hlizindu-se cu Barna, pe Rareș Bogdan prietenos cu UDMR-iștii dușmani de până mai ieri, pe Tăriceanu tovarăș cu Orban etc. Cine speră ceva bun din partea unui politic fără coloană și fără viziune, se înșeală amarnic. E o horă a trădării naționale care ține de vreo 30 de ani, cu mici accidente de parcurs, reglate rapid de băieții vigilenți! RIP România!

Era vorba de Ponta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează