GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOPAJ

Hackerii au publicat o nouă listă cu 41 de sportivi care ar fi folosit substanțe interzise » Un nume uriaș e acuzat!

Fabian Cancellara  /  Foto: Guliver/GettyImages
Fabian Cancellara / Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 19:30

Hackerii ruși de la Fancy Bears continuă seria dezvăluirilor sportivilor care ar fi consumat substanțe interzise cu acordul WADA (Agenția Mondială Antidoping).

Rușii au prezentat 41 de sportivi care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio inclusiv ciclistul elvețian Fabian Cancellara, anunță L'Equipe. Pe listă se mai află și numele baschetbalistului sârb Miloș Teodosici.

Cancellara ar fi primit acordul WADA să folosească metilprednisolon în 2011, iar Teodosici a folosit dexametazonă în ianuarie 2016. Pe listă se mai regăsesc și câțiva înotători.

Hackerii ruși au început seria dezvăluirilor în urmă cu aproximativ o săptămână când a publicat fișele unor jucătoare precum Serena și Venus Williams, Simone Biles și Petra Kvitova despre care s-a spus că s-ar fi dopat cu ajutorul WADA.

cancellara

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
alegzander19
alegzander19  •  24 Septembrie 2016, 00:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

POFTIM? Ca ciclismul e cel mai controlat sport probabil ca ai dreptate aici. Insa ca e cel mai curat sport ?? HA HA asta fost buna .. e asa de curat incat in fiecare an sunt prinsi ZECI de sportivi dopati, si nu doar cei de pe primele locuri :P. Ba chiar este un an in Turul Frantei, in perioada lui Lance intr-adevar, in care titlu a ajjuns undeva la locul 17 la general, pentru ca toti aceia din fata lui au fost prinsi ulterior dopati in acea competitie :D

jalabert
jalabert  •  23 Septembrie 2016, 23:53

am fost si eu sustinator a lui vinokourov sau pantani dar nu sunt atat de prost sa cred ca erau curati. erau la fel de *** ca restul plutonului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  23 Septembrie 2016, 23:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai atunci de ce a avut nevoie de derogare desteptule?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează