GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TALENT CUP

Hagi la Radio.GSP.RO: "Academia va scoate jucători foarte buni"

Juniorii lui Hagi se vor duela şi anul acesta cu cei de la Real Madrid
Juniorii lui Hagi se vor duela şi anul acesta cu cei de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 15:47

Gică Hagi a vorbit în direct la Radio GSP despre turneul " Talent Cup", care va începe mîine la Constanţa şi care se află la a doua ediţie.

"Am vrut să facem un lucru bun, de durată, lumea să ne cunoască, să vină în România şi să vadă că se pot face astfel de lucruri şi aici.

Real Madrid ne onorează al doilea an cu prezenţa, Internazionale Milano nu a putut veni anul trecut şi va fi prezentă acum, iar Kashima Antlers a făcut un efort mare, venind de atît de departe. Kashima Antlers este echipa cea mai titrată, cea mai bună atît la seniori, cît şi la Academie din Japonia.

Se conturează un turneu internaţional de mare anvergură. Se joacă în sistemul "fiecare cu fiecare", sînt două meciuri pe zi. Sînt copii născuţi în '94 la noi, sper să facă faţă împotriva acestor mari echipe. Obiectivul meu este să jucăm fotbal cu cei buni şi să încercăm să îi batem. Anul trecut am terminat pe 2, Madridul a cîştigat în faţa Barcelonei şi a lui Galatasaray.

Cred că Academia va scoate jucători foarte buni pe piaţa din România şi chiar în afară. Din fericire, am avut antrenori buni şi am evoluat la cluburi mari, am învăţat multe. Vreau să îi ajut pe copii să ajungă unde îşi doresc. Îi sprijinim, dar totul depinde de ei",a spus Gică Hagi la Radio GSP.

Academia "Gheorghe Hagi" va organiza cea de-a doua ediţie a turneului Talent Cup, competiţie dedicată juniorilor Under 17.

PROGRAM
16 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Inter
21:30 - Real Madrid - Kashima

17 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Kashima
21:30 - Real Madrid - Inter

18 august
19:00 - Academia "Gheorghe Hagi" - Real Madrid
21:00 - Inter - Kashima

Biletele costă 10 lei, iar abonamentele pentru tot turneul sînt 20 de lei. Acestea se găsesc în reţeaua Telegraf, la Hotelul Iaki şi la casele de bilete ale Stadionului "Farul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
clawoo_46
clawoo_46  •  15 August 2011, 19:19

felicitari,hagi! ma bucur enorm cand vad ca se implica mult mai mult in academie decat pt el k antrenor,nu are rost...ai fost MARE ca jucator si las-o asa.fa-ti academia sa fie printre cele mai bune dn Europa si din LUME si vei avea mult mai mult de castigat! BRAVO!!!!

robert1205
robert1205  •  15 August 2011, 18:38

FELICITARI HAGI din partea unui constantean, la anul toti constantenii te vor in LIGA 1 pe stadionul FARUL, sa ne batem cu SAGEATA NAVODARI in liga 1

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  15 August 2011, 16:03

bravo! sper ca la anul care vine viitorul sa asunga in liga 1

Vezi toate comentariile (4)
Comentează