GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE

Ianis Zicu, mesaj puternic de 1 decembrie: "Fii român în acte, dar și în fapte! Exact ca strămoșii noștri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 19:50

Ianis Zicu, fost internațional român, deplânge lipsa de implicare a cetățenilor României și fățărnicia din perioada în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

"La mulți ani, România!

Român în acte, dar nu în fapte. Așa a fost o perioadă de 29 de ani din istoria celor 100 de ani pe care îi sărbătorim astăzi.

După 1989, faptele noastre, ale românilor, arată că nu am știut să avem grijă de țara noastră. Din păcate nu am știut să păstrăm pământul de sub blocurile construite fără logică, am pierdut toate fabricile, s-au pierdut milioane de locuri de muncă, s-a dus bogăția țării pentru care rudele noastre au luptat și chiar și-au dat viața.

Să fim sănătoși și să schimbăm ceva, nu doar din gură. Fii român în acte, dar și în fapte! Exact ca strămoșii noștri", a scris Zicu pe pagina lui de facebook.

Vezi și: 

SIMONA HALEP // Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2018, 22:53

Ce sa faca ratatul asta la fcsb ? pai el jucand pe la echipe din divizia B (timisoara ,petrolu pe la targu mures)are moaca de steaua

swedan
swedan  •  01 Decembrie 2018, 22:17

il vrei la fcsb?

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2018, 22:03

Ce e zicule? Te trezesti si tu vorbind.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează