Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 07:09

Proiectul Jurnalisport, inițiat de GSP, susținut de Google până în mai 2017 (DETALII) și continuat apoi din resurse proprii de Gazetă, este o platformă unde cititorii pasionați ai Gazetei Sporturilor experimentează jobul unor jurnaliști adevărați și scriu știri, ghidați de editorii GSP. 

În luna iunie 2018, cel mai prolific user a fost Alexandru Stănilă - 36 de articole publicate. El va fi  răsplătit și cu un premiu în bani - DETALII AICI

Alți contributori cu activitate intensă pe Jurnalisport au fost Alexandru Pavel, Gabriel Dumitru, Narcis Socaciu, Nicu Alexandru Savin și Alin Podareanu. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ JURNALISPORT?

  • În fiecare zi, editorii GSP propun o listă cu subiecte pentru știri ce pot fi scrise de userii GSP
  • Lista va fi disonibilă pe www.Jurnalisport.ro și pe www.GSP.ro
  • Cititorii GSP interesați de subiectele respective sau de jurnalism în general vor avea la dispoziție un anumit timp pentru se documenta din surse deschise și pentru a concepe articolele propriu-zise.
  • Știrile vor intra apoi în sistemul de confirmare și validare specific unei organizații clasice de media.
  • Regulile ce trebuie respectate la scrierea articolelor în platforma Jurnalisport pot fi consultate AICI
  • Articolele care vor respecta nevoile și exigențele redacției vor fi publicate pe GSP.ro, purtând semnătura autorilor lor din Jurnalisport

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”