GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Idilă cu scîntei? » Roxana Vancea a pus ochii pe un fotbalist al Rapidului

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 19:02

Roxana Vancea, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz şi asistentă a matinalului de la Antena 1, a fost văzută de mai multe ori în preajma unui jucător de la Rapid.

Este vorba despre rezerva lui Coman, portarul Cosmin Vîtcă. Cum cei doi au apărut de mai multe ori în restaurantele din Drumul Taberei şi în mall-ul Afi Palace, conform cancan.ro. Imediat au apărut zvonurile şi s-a vehiculat că între cei doi s-ar fi născut o idilă.

Vîtcă are, însă, o iubită care e stabilită în Oradea şi care nu l-a însoţit la Bucureşti în momentul în care fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş a semnat cu Rapid.

De altfel, portarul a dezminţit astăzi că ar avea o relaţie cu frumoasa asistentă de la matinalul Antenei 1. "Nu am văzut-o niciodată pe Roxana Vancea, nu o cunosc şi nici nu vreau s-o cunosc. Eu am o relaţie stabilă şi vreau să mă gândesc doar la acest lucru", a mai spus fotbalistul potrivit sursei citate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
pancone84
pancone84  •  15 Mai 2012, 02:42

Nu cred ca asta poate sta cu cel mai taran jucator de la Rapid. Sper sa scapam de el in vara asta pentru ca e mult mai slab decat Draghia.

vampirash
vampirash  •  14 Mai 2012, 23:52

o alta parasuta intre zeci de parapante...

ticutroya
ticutroya  •  14 Mai 2012, 22:00

In comparatie cu Tanase , Vatca este un Adonis !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează