GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

În ce țară s-ar afla acum Mario Iorgulescu: a trecut peste problemele medicale și e tratat regește!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 20:38

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, ar locui în acest moment într-o vilă din Elveția și ar avea parte de o asistentă personală.

Mario Iorgulescu este pus acuzare de procurori în urma unui accident rutier în care o persoană și-a pierdut viața. În luna noiembrie a anului trecut, cu toată opoziția medicilor de la spitalul Elias, Iorgulescu Jr. a fost transporat la Clinica San Raffaele din Milano.

Mario Iorgulescu ar fi depășit problemele grave și s-ar recupera în acest moment într-o vilă din Geneva, Elveția, susțin cei de la Impact. Fiul președintelui LPF ar avea parte de condiții de lux și de o asistentă personală, în locuința în care și-a petrecut ultimii doi ani de liceu și studenția.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
2586443441603866
Vanesa Jad  •  14 Februarie 2020, 10:38

Ce-nseamna neamu' prost! Adica un tanar care a avut parte de o educatie intr-o tara mai mult decat civilizata (Elvetia, of course), care a dispus de tot ce-si putea dori (dpdv material), care a primit iubire din partea parintilor (poate prea multa?), nu a reusit sa depaseasca stadiul de "cel mai tare din parcare", de cocalar, de pitziponc... E incredibil cum unii se pot autodistruge, desi au lumea la picioare. Poate asta sa fie o lectie pentru ceilalti parinti avuti care-si tin odraslele in puf, lipsindu-i de scoala vietii. In rest, nu comentez despre autoritati, despre lege si aplicarea ei...

100001251160082
Lupas Ion  •  14 Februarie 2020, 10:14

Vai de ea tara ROMINIAsi de noii ceilaltii in special pensionarii ,de la consilierii comunalii pina la presedinte totii se imbogatesc pentru pensionarii nu sunt banii pt ei se gasesc,pt marirea punctului de pensie nu se gasesc noi trebuie sa fim atenti la urmatoarea alegere cu cine votam.

magic4ever
magic4ever  •  14 Februarie 2020, 09:44

In ce tara corupta putem sa traim...l-au achitat si pe Iorgulescu Jr dupa ce a omorat un om pentru ca a condus beat si drogat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează