GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JUNIORI

În elita Europei » Echipa susţinută de Gazetă a rămas singura neînvinsă de AC Milan la turneul german

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 22:07

După o primă zi excepţională, în care au remizat cu copiii "Diavolului" milanez, 0-0, puştii lui Chilom au căzut fizic şi au încheiat turneul pe locul al 15-lea din 60 de participante.

Sîmbătă a fost o zi de vis pentru AS Dan Chilom! Prezentă la turneul "Fortuna" de la Dusseldorf destinat copiilor sub 11 ani, echipa susţinută de Gazetă a disputat 7 partide şi nu a pierdut nici una: 4 victorii şi trei remize. Dintre care una cu AC Milan, 0-0, cîştigătoarea turneului şi echipa care a învins în toate celelalte jocuri!

Ieri, în schimb, în a doua fază a grupelor, cei mici n-au mai făcut faţă fizic şi au cedat 0-2 cu 'Gladbach, 0-1 cu Aachen şi au remizat 0-0 cu Hertha. Aceste rezultate i-au trimis pe copiii Gazetei în meciul pentru locul al 15-lea cu Frankfurt, pe care l-au cîştigat la lovituri de departajare, 4-3.

"A fost o experienţă unică, o oportunitate pentru copii să ia contact cu fotbalul adevărat", spune Chilom. Copiii pe care-i antrenează sînt primii în seria întîi a Campionatului pe Municipiului Bucureşti pentru copiii născuţi în 2002.

1 este numărul ocaziilor pe care le-a avut Milan în faţa copiilor Gazetei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cetateanu
cetateanu  •  20 Mai 2013, 10:57

Apreciez si incurajez sportul facut de catre cei mici, dar titlul articolului acesta e grosolan si nu ii ajuta pe copiii respectivi sa creasca natural si competitiv dpdv sportiv. Cum sa fii in elita Europei cand termini pe locul 15??? Mai avem mult de lucru, dar suntem pe drumul cel bun, uite, n-am pierdut cu Milan, suna altfel, nu? Pai cum ar fi fost daca terminau pe podium, sau intre primii 10, ce sa mai zic daca ar fi castigat turneul? Cat de inalte erau slavile atunci, la fel elita? O doza de seriozitate e recomandata si pentru copiii de sub 11 ani, dragii mosului.

centzo
centzo  •  20 Mai 2013, 09:15

sportul studentesc este campioana nationala la 2002

Vezi toate comentariile (2)
Comentează