GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

Incident șocant cu Gigi Becali în prim-plan! Ar fi lovit un europarlamentar pe aeroport: "Am scăpat de marțafoi zicându-i că voi chema Poliția" » Replica lui Becali

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 13:01

Un incident reprobabil, cu Gigi Becali (60 de ani) în prim plan, ar fi avut loc astăzi, pe aeroportul "Henri Coandă".

Deputatul european Cristian Preda (52 de ani) a relatat pe Facebook despre cum ar fi fost insultat și chiar lovit de Gigi Becali pe aeroport, după ce latifundiarul l-ar fi auzit pe politician numindu-l "pușcăriaș". 

Politicianul a fost nemulțumit de faptul că Becali a trecut prin aeroport pe la poarta de protocol. 

"Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului.

Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port la umăr. Grapini și Bușoi (n.r - alți doi europarlamentari) îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema Poliția", a scris Cristian Dan Preda pe contul său Facebook. 

"L-am ciupit puțin de obraz"

Gigi Becali s-a apărat, a recunoscut că a reacționat agresiv verbal,  declarând însă că nu l-a bruscat pe europarlamentar.

"El a dat doar din cap, nu era niciun fel de problemă. Făceam poze cu doi copii. A trecut pe lângă noi și a zis «Faceți poză cu pușcăriașul». Vă dați seama că i-am răpuns. Și normal că i-am mai zis ce i-am mai zis. I-am pus mâna pe față, l-am mângâiat. L-am ciupit puțin de obraz, nici nu l-am lovit", a spus Becali, potrivit newsweek.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (217)
125449014739398
Dan Pricop  •  12 Septembrie 2018, 15:49

...Becali e atacat indirect,...altii au treaba defapt cu Becali,...parlamentarul e pus de cineva,...daca Becali nu'n telege asta,...va fi iar anchis.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Septembrie 2018, 20:52

Danezule Gramada!Esti destept facut gramada!Pai "ucrainenii"aia care au eliminat-o pe Dinamo-adica Metalist Harkov,plina de argentinieni si brazilieni de prima mana-a ajuns pana in semifinalele competitiei si a ratat finala ratand un penalti la final!Parca nu se compara cu Rudar Velenie,nu?

zizu
zizu  •  10 Septembrie 2018, 20:00
Postat de Danezul Gramada pe 10 Septembrie 2018, 19:30

Celor care iau 5 în Europa. Dar voi martafoilor v-ați întrebat de ce nu luați multe în Europa? Va zic eu de ce :pentru că din cauza valorii voastre și a punctajului UEFA de 0,6 nu apucați decât câte un tur și ăla îl pierdeți și nu ajungeți în play off sau grupe și de asta nu luați 5. Sau unii au început sa ia 5 de la Luxemburg dar nu vad asta. Voi cățeluși de plus de unde sa luați 5 ca a-ți jucat în 5 ani odată în Europa și vau scos imediat ucrainienii. Voi bucurați-vă ca nu ajungeți departe ca a-ți lua 10 cu City sau Lazio. Asa ca mucles și nu va bucurați ca noi nu jucam în grupe ca n-o sa aveți punctaj nici cât au insulele Feroe.

hoooo....ciobane sa nu crape ceva in tine! ai vrea ca toata lumea din romania sa se faca de ras ca voi? tu de ce nu ai vila lui dragnea,ca el o are?

Vezi toate comentariile (217)
Comentează