GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AGRESIUNE

Incident şocant după un meci de fotbal la juniori! Jucătorii, bătuţi de părinţii adversarilor

Sursa foto: rapidtv.info
Sursa foto: rapidtv.info

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 23:51

Antrenorul echipei de juniori de la grupa 2001 a Rapidului a lansat acuzaţii dure la adresa unor părinţi, despre care susţine că i-au agresat jucătorii.

Tinerii rapidişti au câştigat meciul jucat duminică împotriva formaţiei Derby București cu scorul de 9-1, însă antrenorul rapidist Mihai Iosif a lansat o serie de acuzaţii şocante la finalul meciului.

"La finalul meciului, i-am strâns pe băieții mei la marginea terenului, i-am felicitat, iar jucătorii au plecat spre casă. Ținând cont de faptul că stadionul se află în jurul Arenei Naționale, doi dintre băieți au plecat singuri spre casă, însă au fost atacați de câțiva dintre părinții adversarilor de la clubul Derby, fiind agresați fizic foarte dur. Unul dintre copii, Cristian Țoia, s-a ales cu dinții sparți și cu ochiul învinețit", a spus fostul jucător al Rapidului din anii '90, Mihai Iosif, pentru Rapid TV

Acesta a continuat: "Sunt pur și simplu șocat de ceea ce s-a întâmplat cu elevii mei, este incredibil cum se poate întâmpla așa ceva în București, în anul 2016. Trebuie să se ia niște măsuri, nu se poate ca părinții și antrenorul jucătorilor adverși să îi atace pe rapidiști. Pe lângă acest lucru, cei de la Derby au jucat cu patru jucători mai mari. Este de necrezut", a mai adăugat Iosif.

Conform sursei citate, Cristian Ţoia a primit îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgență "Grigore Alexandrescu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează