GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REMEMBER

Întâmplare SAVUROASĂ cu fotbalistul român care a înghițit supozitoare » Delir la recepția hotelului: "Trei sute patru, doamnă, trei sute patru!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:00

Nicolae Zuluf, 30 de ani, a fost protagonistul unor momente extrem de amuzante în perioada în care evolua în prima ligă din România. 

Trecut și prin curtea lui Dinamo, fotbalistul devenit celebru după ce a înghiţit două supozitoare a stârnit hohote de râs în timpul unui stagiu de pregătire. 

Într-un cantonament ținut în Antalya, cartela de acces din camera lui Nicolae Zuluf s-a demagnetizat, iar fotbalistul s-a dus să o schimbe. I-a întins-o recepţionerei, fără să îi zică nimic."Room number, please?" (n.r. "Numărul camerei, vă rog?"), a întrebat aceasta, în engleză. "Zuluf!", a răspuns, senin, sportivul.

Printre hohote de râs, unul dintre coechipieri, aflat în spatele său, a încercat să-l lămurească: "Nu ţi-a cerut numele, ci numărul camerei!". "Aaaaa!", a exclamat mijlocaşul, făcându-i cu ochiul amicului. S-a întors către recepţioneră: "Trei sute patru, doamnă, trei sute patru!". În română! :D

Vezi și: 4 povești amuzante oferite de fotbalul românesc » Halagian și expresia: "Una portocala per tutti persone"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  30 Decembrie 2018, 16:03
Postat de balauru48 pe 30 Decembrie 2018, 15:07

Craitoiu, tu esti? :)))

E chiar Zuluf in persoana!:)))

balauru48
balauru48  •  30 Decembrie 2018, 15:07

Craitoiu, tu esti? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează