GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Interviu inedit cu Nasty: "Nu plec din România!" » În ce situaţie s-ar lepăda de Steaua şi cîte femei a cucerit ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 14:04

Ilie Năstase (66 de ani) a fost invitat special în emisiunea "Gîndul Live", unde a vorbit despre viaţa sa şi a lămurit declaraţia făcută la începutul acestui an cînd a spus că se va muta în Rusia, speriat de taxele mari din România.

“Nu vreau să plec niciodată din România, aici m-am nascut. A fost o glumă cînd am spus asta”, a declarat fostul număr 1 mondial. explicînd că nu poate fi nicio asemanare între el şi actorul francez Depardieu, care a primit cetăţenia rusă.

Printre altele, Nastase a vorbit despre prietenia sa cu Ion Ţiriac, despre familie şi politică, despre afacerile pe care le are în Moldova, investiţiile imobiliare din România şi  Franţa, despre ideea unui muzeu al său, dar nu a omis să vorbească despre fotbal şi despre presiunea anormală pe care galeriile cluburilor o fac asupra jucătorilor şi conducătorilor de club.

“Sunt stelist, dar nu o să mai fiu daca nu caştigă titlul ! Steaua – Ajax Amsterdam? Nu e nomal să dai pronosticuri înaintea unui meci dacă nu te pricepi la fenomen, totuşi Ajax are mai multe şanse deoarece vor avea meciuri oficiale în picioare la ora confruntării ,va fi greu, au echipa bună”, a declarat Nasty.

Tenismenul a lămurit şi legenda creată în jurul aurei sale de „Don Juan”. “Nu au fost 2500 de femei cucerite cum s-a scris în autobiografie. Au fost poate 400. Totuşi femeia visurilor mele a fost Sophia Loren pe care am cunoscut-o cînd am filmat o reclamă la Miami, dar era cu soţul”, a concluzionat amuzat Ilie Năstase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 21:16

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 18:06

Cati frustrati deranjati la mansarda sunt aici ! TOata ziua vorbesc de alte echipe dar de gunoaiele lor nu ! Ce bine CA luam titluL la distanta sa moara frustratii ! Spre 25 !!!!!! :)

andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 17:05
Postat de vendetta87 pe 25 Ianuarie 2013, 15:39

Nu mai vorbi singur...ai terminat orele sa seral si ai zis sa intri si tu pe gsp sa mai avem de cine sa radem

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei. Prostia, nu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează