GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TENIS

Interviu Libertatea cu antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis: „La început, era rigid ca un lemn! Acum e de nota 6-7”

Klaus Iohannis și antrenorul Marius Vecerdea, în dreapta // FOTO: Libertatea
Klaus Iohannis și antrenorul Marius Vecerdea, în dreapta // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 10:28

Klaus Iohannis, președintele României, este pasionat de tenis și nu ratează nicio ocazie pentru a se relaxa pe teren.

În urmă cu 10 ani, când era primarul Sibiului, Klaus Iohannis a angajat un antrenor de tenis, pe Marius Vecerdea, care l-a inițiat în acest sport.

Vecerdea, 44 de ani, a vorbit pentru Libertatea despre colaborarea cu președintele Klaus Iohannis și spune că a fost uimit de progresul rapid al acestuia. 

Nivelul tehnic de pregătire în materie de tenis cu care dânsul a venit la noi era undeva la minus unu. Era rigid ca un lemn. Nu mai făcuse nici un sport. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să progreseze atât de repede, mai ales că vorbim despre un om care nu făcea sport în mod curent.

Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7, dacă vorbim de un circuit de amatori. Președintele nu joacă pe puncte sau pe seturi și uneori poate apărea sentimentul că n-are miză în joc”, a spune Vecerdea. 

Interviul intregral, în care Vecerdea vorbește despre relația cu Iohannis și despre situația de la Federația Română de Tenis, poate fi citit AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Aprilie 2019, 12:19

Vecerdea, finul cu trei case la Miami! Cel despre care Băsescu declarase că e proprietarul lor doar în acte, în realitate acestea aparținând... ghici, ciupercă... wem?!:))

cobadin33
cobadin33  •  02 Aprilie 2019, 11:48

Iata cine a ajuns sa fie intervievat de gsp : mascariciul Vecerdea, un anonim mediocru, un individ devenit "sportiv" din pieton, un procesoman demn de clinicile de psihiatrie care tine in procese FRT blocandu-i activitatea, un "tenisman" care a adunat singurul sau punct ATP in turneul pe care si l-a organizat singur, un neica nimeni care se baga in seama singur. Ajutat si de gsp...., dar asta-i alta poveste, una despre valori si nu cred ca cine l-a intervievat pe Vecerdea asta poate sa inteleaga.

819602521427859
Stancu Florin  •  02 Aprilie 2019, 11:36

Inainte era rigid, acum e teapan:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează