DIVERSE  ·  MTS

Ioana Bran a fost remaniată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului » Locul i-a fost luat de un fost fotbalist!

Luni, 19 Noiembrie 2018, 17:14

Ioana Bran (32 de ani) a fost remaniată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului. În locul ei va veni senatorul Constantin Bogdan Matei (38 de ani), profesor de sport din Vâlcea.

Mandatul Ioanei Bran a fost unul marcat de gafe și incidente ilare. A apărut public în puține rânduri, de fiecare dată iscând controverse. 

În luna martie a acestui an a fost invitata lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM. Printre persoanele care au apelat pentru a-i pune întrebări s-au număr și doi dintre consilierii din MTS. Cele două persoane și-au schimbat identitatea, dar au fost deconspirați de jurnaliștii GSP. Vezi detalii AICI! 

Noul ministru, fost fotbalist

Constantin Bogdan Matei, senator de Vâlcea, este noul om din fruntea Ministerului. Legăturile sale cu sportul nu-s puține, fiind fotbalist și antrenor în eșaloane inferioare ale României. 

„Am început să joc fotbal de la 12 ani şi am activat, în facultate, la echipa Universitatea Sibiu care juca atunci în Liga a III-a. Dar am ajuns să antrenez copii pentru că asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc să antrenez copii de la grupe foarte mici”, declara noul ministru în 2016 pentru evenimentvalcean.ro.Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (16)

wba33  •  20 Noiembrie 2018, 08:16

Conform site-ului ora de Sibiu : ”Nu-l cunosc, vă spun cu siguranță că n-a fost jucător la noi. Aș fi știut. În plus, noi n-am jucat niciodată în Liga a III-a. Cel mai sus am fost în Liga a IV-a, în sezonul 2014-2015”, spune Mihai Florescu. Se pare ca minciuna e una din conditiile de intrare in PSD.

cetateanul_surmenat  •  20 Noiembrie 2018, 08:12
Postat de supereduardo10 pe 20 Noiembrie 2018, 01:45

prietene ai creierul spalat habar nu ai istorie...daca Rapid a fost infintat de comunisti atunci Regele Romaniei a fost cel mai mare comunist daca soarele este simbol comunist steluta rosie e avantul occidentului si secera simbolul industriasilor. Vai d e capul tau de comunist deasta nu se ridica poporul asta pune botul la toate minciunile . Analieaza faptele prostnacule. In romania cei care au schingiuit oameni intelectuali toata valoarea romaneasca arata cu degetul si spun ca ai n-au facut nimic ceilalti sunt comunisti. Pai bine bahh neuron excitat cate campionate a castigat mizeria numita steaua si cate rapid pe vremea comunistilor? Rapidul a fost infiintat de oameni simpli printre ei s-a numarat si strabunicul meu bahh tandala si el a fost inchis de comunisti prin 52 sa-ti arda degetele alea care scriu numai tampenii

Deci nu negi ca ju ati cu simbolurile comuniste pe piept, indiferent care sunt alea. Si asta in timpul monarhiei, nu cand toata lumea era fortata de regim sub amenintarea armatei sovietice! Pai asta e o circumstanta agravanta. PS Imi pare rau de strabunicul tau.Respect.

cetateanul_surmenat  •  20 Noiembrie 2018, 08:09
Postat de Ticu Troya pe 20 Noiembrie 2018, 07:19

Cred ca esti atat de prost , ca nici fratii tai nu te recunosc !! Pai Rapid s-a infiintat in 1923 , iar Locomotiva Moscova in 1936 , pampersule ! Vasdile roaita avea 5 ani , iar la inaugurarea giulestiului au participat trei regi , doi mitropoliti si o divizie [ cuib ] de legionari ai lui CZ codreanu . La stoia , in ghencea , au venit : Niculaie ceausescu cu elena , Lina Ciobanu , Alexandrina Gainuse , Ilie Verdet , Ilie ceausescu , Emil Bobu etc ....ia compara !!

Pasarica, te inseli, in 1936 rapidul sovietic si-a schimbat numele in Lokomotiv. Si sa stii ca erau comunisti si inainte de razboi, ma refer la aia de au decis infiintarea voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1