GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMPETIȚIE

Ion Crăciunescu revine în iarbă » Arbitrează o finală de juniori la Cupa Clinceni :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 20:24

Prima zi a Cupei Clinceni, ediția 2015, a fost o reusită deplină. Pe cele 14 terenuri naturale plus unul sintetic disptîndu-se 86 meciuri, cuprinzînd peste o sută de echipe și peste o mie de fotbaliști.

Cea mai neobișnuită prezență la turneu a constituit-o echipa israeliană Hapoel Shakmin, care a venit cu două categorii de vîrstă. Delegația israeliană a necesitat o atenție specială, hotelul unde au fost cazați, autocarul, sala de mese fiind minuțios verificate de forțele de ordine.

Sîmbată vor continua partidele din grupe, la finalul zilei urmînd a fi cunoscute semifinalistele.Meciurile din această fază a competiției vor avea loc duminică dimineață, iar finalele vor avea loc duminica după amiază.

Finala mare a grupei de vîrstă 2004 va fi arbitrată de Ion Crăciunescu, fostul central al UEFA Champions League 1995 revenind astfel în arenă la aproape două decenii de la retragerea din activitatea oficială.

GRUPA 2004

Seria I: Atletico Roșiori, FC Steaua București, ACS Juniorul Suceava, ACS Viitorul Clinceni, Hapoel Sakhnin

Seria a II-a: FC Voluntari I, Ajax București, CFR Timișoara, ACS Victoria 2010 București, FC Brașov

Seria a III-a: CS Petrolul 95 Ploiești, AS Radu Troi, ACS Berceni, LPS Mircea Eliade București, CSS Târgoviște, ACS Constructorul Bolintin Deal 

Seria a IV-a: Sport Team București, FC Voluntari II, Viitorul Arad, SSSRF Chișinău, AS Sporting Club Comstar Vaslui, FC Hunedoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează