GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACCINARE

EXCLUSIV VIDEO Ion Țiriac, propunere fără precedent: „Du-te în junglă dacă vrei libertate, dar nu-mi da o boală care poate să mă ducă în groapă”

Ion Țiriac propune obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19 / Captură GSP
Ion Țiriac propune obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19 / Captură GSP

Articol de , - Publicat vineri, 28 mai 2021 14:34 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 20:44

Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, se numără printre vocile care susțin că vaccinul împotriva COVID-19 ar trebui să devină obligatoriu.

  • Vaccinarea împotriva COVID-19, recomandată de medici și specialiști în domeniul medical, a început peste tot în Uniunea Europeană în decembrie 2020, vaccinul fiind considerat un proces sigur, fără riscuri.

Într-un interviu acordat recent Gazetei Sporturilor, Ion Țiriac, fost jucător important de tenis al României, a fost tranșant atunci când a venit vorba despre soluțiile pentru a depăși complet pandemia de coronavirus.

Ion Țiriac și-a luat revanșa! Ce cadou i-a făcut Simonei Halep, în ziua în care a împlinit 30 de ani
ANIVERSARE
Ion Țiriac și-a luat revanșa! Ce cadou i-a făcut Simonei Halep, în ziua în care a împlinit 30 de ani

Ion Țiriac: „Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul!”

Eu aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Dacă refuzi dumitale să-ți faci vaccinul nu e doar treaba ta, e și treaba mea, că-mi dai mie pandemia. 

Dacă ai lepră, nu te lasă nimeni să umbli pe stradă! E exact ca și cum ai avea o armă ascunsă cu care omori pe cineva. (...) E o chemare și o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis”, a declarat Țiriac pentru GSP. 

Toate treburile astea cu libertatea...păi du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă! - Ion Țiriac

Ion Țiriac: „Ar trebui să se facă un pașaport european”

Ion Țiriac a dezvăluit în luna aprilie a acestui an că a avut COVID-19. Între timp, s-a refăcut și a ales să se vaccineze. 

Afaceristul spune că a trecut ușor peste infectarea cu virusul, fără a avea simptome, și mărturisește în interviul acordat Gazetei Sporturilor că s-a imunizat cu serul celor de la Pfizer/BioNTech. 

„Eu am avut-o fără să știu (n.r - boala). După ce am descoperit-o, n-am avut nici 0,05% simptome. Având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta, l-am făcut imediat”, a afirmat Ion Țiriac.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Florin Cîțu, vești importante pentru fanii sportului din România » Ce măsuri de relaxare intră în vigoare de la 1 iunie

Novak Djokovic, condiție majoră pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (211)
leu.mr
leu.mr  •  18 Octombrie 2021, 17:45

Nu-mi place de Tiriac dar...cam are dreptate. Toate studiile arata ca vaccinul TE POATE apara de forme severe ale bolii. Mai simpla ar fi o declaratie, pe proprie raspundere, ca nu vei accesa sistemul de sanatate daca nu esti vaccinat. Daca iti asumi si inca crezi ca acest covid nu exista, nu ai decit sa dai coltul linistit, liber la tine acasa si sa nu ocupi un pat intr-un spital unde un om bolnav de altceva, poate fi ingrijit.

calicon
calicon  •  18 Octombrie 2021, 12:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

582479145243185
Dan Duran  •  16 Octombrie 2021, 21:26

Tot mai are apucaturi de securist

Vezi toate comentariile (211)
Comentează