GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI // "Kaiserul", așa cum nu l-ai mai văzut » 15 imagini tari, unele publicate în premieră: momente neprețuite de pe teren și din afara lui

Surprins cu limba scoasă de un coleg, în cantonament, imediat după deșteptare +14   FOTO
Surprins cu limba scoasă de un coleg, în cantonament, imediat după deșteptare

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 09:16

Gazeta Sporturilor vă prezintă un colaj de poze inedite, unele publicate în premieră, din cariera fostului internațional Ionuț Lupescu, cel care duminică a împlinit 50 de ani. 

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Ionuț Lupescu, așa cum nu l-ai mai văzut: pe litoral alături de colegii săi de la Dinamo, deghizat în Michael Jordan și alte fotografii istorice din cantonamente sau din perioada petrecută în Germania. 

Cu ocazia aniversării sale, fostul internațional Ionuț Lupescu a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre cariera sa la națională și-și amintește amănunte inedite despre marile meciuri ale României de la Mondialele din 1990 și 1994, dar și din perioada petrecută la Dinamo. Citește-le integral, mai jos!

Vezi și: 

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI Interviu eveniment pentru GSP: ”Dinamo putea cuceri Cupa Campionilor Europeni dacă nu se risipea echipa din '90"

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI » Meciul care a marcat Generația de Aur! Dezvăluiri: ”Eu l-am împins pe Belo să bată penalty cu Suedia”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  10 Decembrie 2018, 11:22

dinamo a avut stema cu un vultur plesuv lesinat, inainte de a fi cutulandri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează