DIVERSE  ·  INVESTIȚIE

Scandal cu Ivan Patzaichin în centrul Bucureștiului: Primăria Sectorului 3 l-a lăsat fără teresa și pontonul de pe Dâmbovița! Robert Negoiță: „Arătau jalnic”

Miercuri, 12 Iunie

Ivan Patzaichin, 69 de ani, a rămas fără teresa, pontonul și insula de stuf de pe râul Dâmbovița, din București. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a decis construirea mai multor terase.

În 2013 Ivan Patzaichin a convins primăriile să-l lase să amenajeze o parte din râul Dâmbovița pentru ca bucureștenii să se poată plimba pe apă cu o combinație de lotcă și canoe.

Acum, Libertatea dezvăluie azi că ONG-ul lui Ivan Patzaichin, care oferea plimbări gratuite cu barca, a gestionat o terasă rustică și un ponton plutitor unde trăgeau și stăteau bărcile, dar acestea au dispărut după decizia Primăriei Sectorului 3.

Din 2017, bucureștenii s-au putut plimba gratuit cu bărcile puse la dispoziție de asociația fostului campion, dar Primăria Sectorului 3 și Primăria Capitalei au încurajat construirea unor cafenele și terase pe spațiul verde.

Reprezentanții ONG-ului lui Patzaichin spun că li s-a promis că vor primi un loc pe malul Dâmboviței, dar pentru moment nu s-au ales cu nimic.

„Așteptam să fim chemați la negocieri, dar nimic. Primăria Sectorului 3 a privatizat totul”, au declarat pentru Libertatea membri ai Asociației Ivan Patzaichin.

1
Așa arăta malul Dâmboviței în septembrie 2018 // FOTO: Libertatea


2
Așa arată acum Dâmbovița // FOTO: Libertatea

Robert Negoiță: „Arătau jalnic”

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, spune că Asociația Ivan Patzaichin nu a depus nicio cerere la primărie prin care să obțină un alt spațiu pe malul Dâmboviței.

robert negoita

„Aveau niște chestiuni care nu reprezentau o capitală europeană. Nu le încurajez și nu pot fi de acord cu ele. Se referă la terasa și la pontonul, ambele rustice, deținute inițial de ONG. Asociația lui Ivan Patzaichin făcuse un restaurant și apoi un ponton care arătau jalnic”, a declarat Negoiță pentru Libertatea.

Întreaga investigație și toate detaliile cazului pot fi citite AICIStefania a fost ucisă de sora ei mai mare cu o cruzime de neimaginat. Înjunghiată de aproape 200 de ori, cu urechile tăiate și ochii scoși. E strigător la cer de la ce a pornit totul

Libertatea

Comentarii (15)

Daniel Irimescu  •  12 Iunie 2019, 20:29

Stiu ca e greu dar Romania nu mai exista decit la misto. E exponata la Onu

Dan Pastrama  •  12 Iunie 2019, 18:31
Postat de John Blackstar pe 12 Iunie 2019, 13:09

mda...marii afaceristi iti dau o cutie de cola cu 10lei care e 1leu la metro(marica,raducu mazere,etc). iar pe tine te deranjeaza ca iti da unu fresh de portocale , natural cu 5lei paharul 300ml :)))) ...ce sa mai zic ,ai dreptate !! e plina romania de cocalari ,si *** ca tine care merg doar la terase de fitze ,ar trebui sa mai cititi si voi o carte ,sa aveti niste principii de viata nu sa va uitati la capatos si la toate emisiunile pentru *** dupa care sa iesiti in societate si sa va transformati in cocalari si ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Victor Kandalakis  •  12 Iunie 2019, 17:34
Postat de Victor Kandalakis pe 12 Iunie 2019, 17:31

daca ziaristul stia ca se numeste corect loDca... nu se intampla asac ceva..dar ce sa aca si el.. a scris cum stie..!!!!!

tastatura a jucat feste..CORECT : daca ziaristul stia ca se numeste loDca,nu se intampla asa ceva..dar ce sa faca si el...

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - CSU Sibiu

Digi 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lepizig - Zenit

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Slavia Praga - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Dortmund

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Genk - Liverpool

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Napoli

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1