GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FORTNITE

VIDEO Fortnite a îmbogățit un adolescent de 16 ani cu 3 milioane de dolari

Kyle Giersdorf // FOTO: twitter.com/getrealodds
Kyle Giersdorf // FOTO: twitter.com/getrealodds

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 14:36

Kyle Giersdorf, un adolescent american în vârstă de 16 ani, a încasat 3.000.000 $ după ce a câștigat Campionatul Mondial de Fortnite, unul dintre cele mai în vogă jocuri video.

Kyle joacă Fortnite de doi ani. Folosește nickname-ul «Bugha» și a învins 99 de jucători duminică, în primul Campionat Mondial de Fortnite din istorie, găzduit de New York.

Giersdorf a declarat că se joacă între 6 și 8 ore pe zi, cel puțin 5 zile pe săptămână. „Vreau să am grijă de acești bani și să-i investesc în viitorul meu”, a spus Kyle după această victorie impresionantă.

 

CE ESTE FORTNITE

Fornite este un joc video de genul shooter, lansat pe piață în 2017 de Epic Games. Are în jur de două milioane de utilizatori activi în fiecare zi.

Shooter-ul are mai multe moduri, însă cel mai cunoscut este Battle Royale, unde 100 de jucători se luptă în echipe pentru a rămâne ultimii în viață. Este de departe cel mai vizionat joc pe site-ul Twitch, cu peste 43 de milioane de urmăritori.

De asemenea, Fortnite a intrat rapid și în atenția sportivilor. Printre cele mai renumite personalități care și-au recunoscut dependența se numără Antoine Griezmann, Dele Alli, Mesut Ozil, Zlatan Ibrahimovic sau Harry Kane.

125.000.000 jucători are Fortnite, conform FoxSports Asia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează