GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIBERTATEA.RO

Jurnalul incredibil al unei românce din Franța: “Într-o săptămână am trecut de la seri dansante la izolare. Suntem recunoscători ziariștilor că ne țineți conectați”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 17:24

O cititoare Libertatea stabilită în Franța a trimis un mesaj relaxat acum o săptămână. Împreună cu ea, redacția Libertatea a avut ideea de a o ruga să țină jurnalul unei săptămâni, neștiind ce va urma.

Privite retroactiv, notițele unei femei middle class de 47 de ani poartă acum cu ele o mărturie în care, cumva, ne regăsim stările parcurse în ultima vreme de fiecare dintre noi. 

Cu doar 6 zile în urmă, pericolul maxim al lumii în care trăiește Veronica era să se închidă târgurile de antichități din Franța rurală, ”unde putem bea vin și mânca cârnați cu cartofi prăjiți”. 

Iar soțul ei scoțian era îngrijorat ”că se închide clubul de petanque”. Astăzi, viața pare că a înghețat cu viteza unui film horror, punându-ne pe toți la dispoziția unui dușman necunoscut.

Citește AICI jurnalul româncei care trăiește în Franța!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează