DIVERSE  ·  OPORTUNITATE

Juventus vine la București » 180 de copii vor avea șansa să participe la tabăra de fotbal "Juventus Torino Training Camp"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 12:39

După ce au admirat la televizor vedetele campioanei Italiei, Juventus, tinerii fotbalişti din România au acum şansa să calce pe urmele lui Buffon, Dybala, Higuain, Mandzukici sau legendarilor Alessandro del Piero, Michel Platini, Dino Zoff, Zinedine Zidane.

Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio, aduce în România celebra tabără de fotbal Juventus, unde copiii şi adolescenţii vor fi antrenaţi pentru performanţă în spiritul celei mai bune echipe de fotbal din Italia. Cei 180 de copii care vor avea acces la tabăra de fotbal vor fi pregătiţi de antrenori de la Juventus Torino.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbalişti cu vârste între 7 şi 16 ani şansa unei experienţe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene şi de a afla din secretele celebrei şcoli de fotbal.

„Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului şi a făcut performanţă la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieţi de 8 şi 10 ani care abia aşteaptă acest program de antrenament
Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de  directorul tehnic al Şcolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, şi antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din Bucureşti în perioada 15-27 iulie 2018.S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (4)
juventustorinotrainingcamp  •  05 Iunie 2018, 17:55
Postat de Daniel Leonard Enachescu pe 31 Mai 2018, 12:52

Care sunt criteriile de înscriere? Un număr de telefon?

Puteți telefona la 0748 027 937 Puteți pune întrebări trimițân un mail la romania@juventus-academy.com

Gina Ghiorghiu  •  03 Iunie 2018, 19:56

Buna ziua,un pret pentru aceasta tabara va rog,multumesc

juventustorinotrainingcamp  •  01 Iunie 2018, 10:23

Pentru înscriere trebuie completat un formular, unde trebuie aleasă o perioadă (sunt două serii de antrenamente), tipul de echipament original Juventus Torino solicitat (standard sau de portar) și dacă doriți pachetul cu sau fără cazare. Toate informațiile sunt pe site: http://jacademy.juventus.com/campromania

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1