DIVERSE  ·  OPORTUNITATE

Juventus vine la București » 180 de copii vor avea șansa să participe la tabăra de fotbal "Juventus Torino Training Camp"

Joi, 31 Mai 2018

După ce au admirat la televizor vedetele campioanei Italiei, Juventus, tinerii fotbalişti din România au acum şansa să calce pe urmele lui Buffon, Dybala, Higuain, Mandzukici sau legendarilor Alessandro del Piero, Michel Platini, Dino Zoff, Zinedine Zidane.

Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio, aduce în România celebra tabără de fotbal Juventus, unde copiii şi adolescenţii vor fi antrenaţi pentru performanţă în spiritul celei mai bune echipe de fotbal din Italia. Cei 180 de copii care vor avea acces la tabăra de fotbal vor fi pregătiţi de antrenori de la Juventus Torino.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbalişti cu vârste între 7 şi 16 ani şansa unei experienţe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene şi de a afla din secretele celebrei şcoli de fotbal.

„Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului şi a făcut performanţă la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieţi de 8 şi 10 ani care abia aşteaptă acest program de antrenament
Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de  directorul tehnic al Şcolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, şi antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din Bucureşti în perioada 15-27 iulie 2018.Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (4)

juventustorinotrainingcamp  •  05 Iunie 2018, 17:55
Postat de Daniel Leonard Enachescu pe 31 Mai 2018, 12:52

Care sunt criteriile de înscriere? Un număr de telefon?

Puteți telefona la 0748 027 937 Puteți pune întrebări trimițân un mail la romania@juventus-academy.com

Gina Ghiorghiu  •  03 Iunie 2018, 19:56

Buna ziua,un pret pentru aceasta tabara va rog,multumesc

juventustorinotrainingcamp  •  01 Iunie 2018, 10:23

Pentru înscriere trebuie completat un formular, unde trebuie aleasă o perioadă (sunt două serii de antrenamente), tipul de echipament original Juventus Torino solicitat (standard sau de portar) și dacă doriți pachetul cu sau fără cazare. Toate informațiile sunt pe site: http://jacademy.juventus.com/campromania

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1