GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SOCIAL MEDIA

Tik Tokerul care face senzație pe internet cu cele mai comice videoclipuri » Apariții amuzante ale lui Dybala, Del Piero și Arthur!

Khabane Lame, alături de Paulo Dybala și Arthur Melo // foto: capturi Tik Tok
Khabane Lame, alături de Paulo Dybala și Arthur Melo // foto: capturi Tik Tok

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 15:06 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 15:20

Italianul Khabane „Khaby” Lame (21 de ani) este una dintre cele mai în vogă persoane de pe platforma Tik Tok.

Italianul a devenit cunoscut pentru videoclipurile sale scurte și comice, în care ironizează persoanele care complică inutil diferite sarcini. 

Popularitatea lui Khaby a explodat în ultimele luni, italianul având în prezent al treilea cel mai urmărit cont de Tik Tok, cu 75,2 milioane de admiratori. Khaby îi are în fața sa doar pe Addison Rae (81,3 milioane de urmăritori) și Charli D'Amelio (118,1 milioane).

„Khaby” Lame, senzația Tik Tok. Are videoclipuri alături de Dybala, Arthur și Del Piero

În cadrul videoclipurilor sale, Khaby a avut mai mulți invitați din lumea fotbalului. Un urmăritor al fenomenului și practicant al sportului rege în urmă cu câțiva ani, italianul a convins mai multe nume importante din fotbal să apară în scenetele sale. De-a lungul timpului, Khaby a realizat videoclipuri alături de Alessandro Del Piero, Arthur Melo și Paulo Dybala.

@khaby.lame

Gracias Por Tu Ayuda Hermano @paulodybala! Grazie per il tuo aiuto fratello @paulodybala ##DYBALA ##learnfromkhaby ##learnfromtiktok ##euro2020

♬ suono originale - Khabane lame

În cel mai recent videoclip pe care l-a publicat, care a adunat 8,3 milioane de aprecieri, Khaby glumește pe seama faptului că portughezul Cristiano Ronaldo a făcut în meciul dintre Portugalia și Germania o mișcare asemănătoare celei pe care el a popularizat-o. 

Aproape în fiecare videoclip, Khaby întinde mâinile, cu scopul de a sublinia cu câtă ușurință pot fi realizate anumite sarcini pe care alte persoane le complică inutil.

@khaby.lame

Good @cristiano! You ve learned quickly my move🤲🏾😂!Bravo @cristiano!! Hai imparato velocemente la mia mossa🤲🏾😂##learnfromkhaby ##learnwithtiktok

♬ suono originale - Khabane lame

Vezi și:

Euro la Indigo, ep. 10 » Copy-paste al lui Eric după unul dintre cele mai frumoase goluri de la European: „Güle güle!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dexter
dexter  •  21 Iunie 2021, 15:55

Va dati seama ce profesionisti sunt la gsp, daca au ajuns sa scrie despre *** tik-tokului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează