GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CARIERĂ

Kira Hagi vrea să cucerească America precum tatăl său în '94: "El m-a învăţat cum să-mi ating visele"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 14:35

Ianis Hagi a moştenit talentul de fotbalist al tatălui său, iar fiica "Regelui" are calităţi artistice. Kira Hagi a debutat deja ca actriţă şi îşi doreşte să devină şi regizor.
Într-un interviu pentru liternet.ro, Kira Hagi a povestit cum a fost încurajată de tatăl său să-şi aleagă drumul în carieră şi ce-a determinat-o să plece la studii în străinătate:

"Cînd aveam 12 ani, tata m-a aşezat cu el la masa şi m-a întrebat ce vreau să fac în viaţă. Despre fratele meu, Ianis, ştia deja că vrea să meargă mai departe cu fotbalul, dar eu nu eram hotărîtă încă în ceea ce priveşte viitorul meu.

De fapt, eu vreau să fac regie. De cînd eram mică scriam scenarii după poveştile lui Hans Christian Andersen, apoi făceam scenete din ele. Actori erau părinţii mei, verişorii, bunicii, oricine voia să participe la spectacolul pe care-l făceam de Crăciun. Eu eram fericită, făceam regia unui musical pentru familie şi acolo am rămas cu gîndul: să fac regie.

Mai tîrziu am început să joc în spectacole de teatru; a început să-mi placă şi actoria, însă n-am renunţat la gîndul de a fi regizor. Mi-am şi dat un termen cu actoria, încă 5-6 ani, după care aş vrea să trec la studierea regiei".

Va studia actoria în Statele Unite: "Mă motivează competiţia, poate că asta e o trăsătură moştenită de la tata. Am crescut cu nişte principii şi cu ceea ce m-au învăţat părinţii despre cum îmi pot atinge visele.

Tata spune tot timpul că n-a ajuns la un nivel ridicat de performanţă fără multă muncă, iar bunicul are o vorbă pe care mi-o amintesc destul de des: «să n-ai nasul pe sus, că o să vină cineva să îţi taie capul dacă n-o să-ţi ajungă la nas»"

Citeşte AICI interviul complet cu Kira Hagi

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bamse1901
bamse1901  •  24 Iunie 2014, 11:00

si mare stire sportiva e asta

borat101
borat101  •  24 Iunie 2014, 08:17

Interesant. Dar bre Hagi, de ce nu o dai la marea Academie de cooperativisti fosti comunisti condusa de marele Sergiu Nicolaescu?! Ca Sergiu Nicolaescu (sa ii fie tarana usoara, cum se mai zice) a lansat actori si filme de Oscar, de Cannes, etc... A infiintat si Scoala lui sa scoata actori de valoare nu gluma...etc....

craz1est
craz1est  •  24 Iunie 2014, 01:51

E frumoasa si nu prea :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează