GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

FOTO Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”

Larisa Drăgulescu, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a strâns o avere din pe platforma „Olyfans”. +49   FOTO
Larisa Drăgulescu, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a strâns o avere din pe platforma „Olyfans”.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 17:47 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 17:50

Larisa Drăgulescu, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, prezentat ieri la „Survivor România”, în echipa „Faimoșilor”, a strâns o avere de pe platforma „OnlyFans”.

Căsnicia lui Marian cu Larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009. Fosta soție a celui mai medaliat sportiv român, cu 3 medalii la Jocurile Olimpice și 109 distincții alte distincții, admite că activează în prezent pe platforma „OnlyFans” și că a strâns de acolo o mică avere.  

Larisa Drăgulescu: „Nu fac videochat”

„Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă”, a povestit Larisa, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. 

+45 FOTO

Căsătorie nocivă între Marian și Larisa Drăgulescu

Drăgulescu, cel mai medaliat sportiv român, cu 3 medalii la Jocurile Olimpice și 109 distincții la Mondiale, a avut parte de momente șocante în relația cu Larisa Drăgulescu, prima sa soție. La emisiunea lui Denise Rifai, sportivul a mărturisit că momentele de violență interveneau adesea în relația lor.

+45 FOTO

Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din noi. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm
- Marian Drăgulescu

Vezi și alte galerii foto: 

S-au împăcat Walter Zenga și Raluca? » Mesajul misterios al antrenorului: „Îi lăsăm pe alții să vorbească”
Relație
S-au împăcat Walter Zenga și Raluca? » Mesajul misterios al antrenorului: „Îi lăsăm pe alții să vorbească”
GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram
GALERIE FOTO
GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  14 Februarie 2022, 21:07

alta "superbitate" femeia asta...cat despre marutza....alt"superb".

freddy
freddy  •  14 Februarie 2022, 20:50

Super amuzant cum o trecuta din România, fără nici un fel de imagine din real face pe onlyfans milioane. În cel mai bun caz milioane de lei vechi. Sunt acolo vedete care pârâie de tinerețe și de cât de bune sunt. Si vin din insta cu zeci sau sute de mii de followersi. Sau sunt cantarete sau sportive. USA. UK. Vine si ea ca si-a luat un apartament in Crangasi. Poate pun botu la asta mămicile și mamaile care se uita la mămăruță. ***. ***. Acum ***. Treaba ei. Nu ca o condamn sau ceva dar vad ca deja devine celebra ca e mare model pentru tinere. ***... Ma rog. PROTV/GSP. ***... ***... ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snooker
snooker  •  14 Februarie 2022, 20:16

Si maruta de ce invita in emisiunea aia infecta toti ipochimenii care nu au facut nimic bun in viata lor? Are caracter acest maruta? Nu are!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close