GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Legendarul căpitan al celor de la AC Milan, Franco Baresi vine în România

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2009 00:00

Prima ediţie a programului Milan Junior Camp şi-a desemnat cîştigătorii şi va debuta săptămîna viitoare în Bucureşti, beneficiind şi de prezenţa specială a legendarului fost capitan AC Milan, Franco Baressi. Acesta se va afla în România pentru 2 zile pentru a saluta primul proiect oficial AC Milan ce va avea loc între 29 iunie – 3 iulie, pe stadionul Sportul Studenţesc.

În cursa pentru un loc în cadrul Milan Junior Camp s-au înscris aproximativ 1.200 de copii între 7 şi 14 ani. Dintre aceştia 200 se vor pregăti timp de 5 zile sub îndrumarea directă a antenorilor de la centrul de juniori AC Milan. Lista cîştigătorilor o găsiţi pe siteul www.intesasanpaolobank.ro/mjc.

„Poate nu vom descoperi chiar acum viitorul star român de la AC Milan, dar cu siguranţă vom oferi o experienţă unică celor 200 de copii care vor participa la acest eveniment. Clubul FC Sportul Studenţesc va asigura asistenţă antrenorilor de la AC Milan pe toată durata sesiunilor de antrenament şi ne dorim ca acestă colaborare să continue”, a declarat Cristian Gheorghe, Director Executiv al clubului FC Sportul Studenţesc.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor primi cîte un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac). Fiecare al 100-lea înscris pe site-ul mai sus menţionat va cîştiga un premiu garantat constînd în promoţionale legate de fotbal şi AC Milan (minge, tricou sau un voucher pentru Milan Junior Camp). Atît înscrierea cît şi participarea la Milan Junior Camp sînt gratuite şi fără nici o condiţie sau criteriu de selecţie, decît cel al vîrstei (între 7 şi 14 ani), dar şi al locurilor disponibile.

"Milan Junior Camp" este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat în 1997 şi care este conceput ca un program special de pregatire sportivă timp de o săptamînă. Anul trecut "Milan Junior Camp" a avut loc în 124 de locaţii diferite din 29 de ţări şi a implicat peste 13.500 de copiii, 250 săptămîni de pregătire la care au participat peste 300 de antrenori. În 2009 în cadrul proiectului "Milan Junior Camp" se vor antrena 15.000 de copii, în peste 160 de locaţii diferite din 37 de ţări.

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  27 Iunie 2009, 23:12

Asta ar fi unul din motivele pentru care Milan si alte cluburi mari joaca finale de UCL aproape an de an in timp ce ai nostri sarbatoresc ca sunt pe acelasi teren cu echipa ca Milan fara sa se mai gandeasca la rezultatele sportive.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează