GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Lovitură dură pentru Marian Iancu! Decizie definitivă: 14 ani de închisoare în dosarul Carom

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2015 18:15

Marian Iancu, fostul patron al echipei Poli Timișoara a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare.

Tribunalul București i-a condamnat în decembrie 2014 pe Marian Iancu la 13 ani și opt luni de închisoare și pe Ovidiu Tender la 11 ani și patru luni de închisoare în dosarul Carom. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel București, care a dat astăzi o hotărîre definitivă, menținînd decizia inițială.

Decizia Curții de Apel București vine cu doar o zi înainte de a se prescrie faptele de care sunt acuzate persoanele implicate în acest dosar, anunță Mediafax.

Inculpații trebuie să restituie și prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs companiei la începutul anilor 2000.

În octombrie 2014, Iancu fusese deja condamnat la 12 ani de închisoare de Curtea de Apel București în dosarul RAFO, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
bivumu
bivumu  •  09 Iunie 2015, 08:16

44 mil. ? Aiurea .. Dimensiunea dezastrului nu poate fi cuantificata. Pe langa Carom si Rafo au mai "cazut" doua termocentrale, UTON (utilaj chimic), trusttul de constructii industriale si alte cateva zeci de societati ce furnizau servicii colosilor. platforma are o lungime de 12 km si lata de aprox. 2 km. Lucrau aprox. 20 000 de oameni. Astazi , sub 1000. S-a taiat cam 80% din instalatii. Urmeaza calea ferata.. Nici nu va imaginati cata cale ferata deservea platforma. Mai este o magistrala dubla( conducte) de 600 mm. ce aducea titeiul de la Midia, o alta pleaca din Rafo in Republica Moldova pt ca transportul sa fie mai ieftin decat pe calea ferata sau cu auto-cisternle... Asta e paguba de 44 mil .?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Iunie 2015, 00:08

Nu tipa borhot asta de pe Bega ca el e cel mai corect si dadea lectii de moralitate tuturor ?! Acum sa stea acolo pana când o crapa cate o juma de an pentru fiecare meleon !

698882196889323
Mario Dinu  •  08 Iunie 2015, 21:30
Postat de bvd_magheru pe 08 Iunie 2015, 20:34

Pai daca lui asta i se retin 44 milioane de " coco" , cuplului udrea & cocos ar trebui sa li se retina un miliard de dolari . Pe mine nu ma intereseaza anii de inchisoare ci numai banii adica pot sa fie dolari sau euro, yeni sau franci elvetieni iar din valuta asta sa se construisca spitale si scoli . Nu biserici .

spitale zici !!!! ca sa dai spaga la medici si la tot personalul de acolo, incepand cu femeia de servici, bravos fratioare, tu asa ai face ? banii confiscati de la smecheri se duc in alte buzunare sau conturi, nicidecum la bugetul de stat, esti copil sau ce esti? Pai statul, este cel mai mare hot posibil pe fata pamantului, pentru ca te taxeaza ca sa poti trai, pe aceasta planeta platesti ca sa traiesti prietene, si tu te iei de smecheri care nu vor sa plateasca taxe.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează