DIVERSE  ·  TRAFIC DE DORGURI

Lovitură pentru El Chapo și Cartelul din Sinaloa! Poliția l-a arestat la Roma pe omul lui de încredere

Miercuri, 25 Septembrie

Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din lume, a primit o lovitură dură. Poliția din Italia l-a arestat pe „Dr. Wagner”, locotenentul său. 

El Chapo se află în prezent în SUA, fiind condamnat la închisoare pe viață, iar autoritățile încearcă să-i oprească toate operațiunile. 

Recent, poliția din Italia l-a arestat pe aeroportul Fiumicino, din Roma, pe mexicanul Ramon Cristobal Santoyo, supranumit „Dr. Wagner”. Acesta era mâna dreaptă a lui El Chapo și cel care se ocupă de traficul de droguri din Mexic în SUA după arestarea lui Guzman și un membru important al Cartelului din Sinaloa. 

Arestarea a avut loc în august, când „Dr. Wagner” se pregătea să ia un zbor spre Paris, iar de acolo să plece în Mexic. Pe numele său exista un mandat internațional de arest pentru trafic de droguri. Santoyo este într-o închisoare din Italia și urmează să fie extrădat. Acesta va ajunge în SUA, unde va fi judecat pentru trafic de droguri.

14.000.000.0000 de dolariar fi averea pe care o are El ChapoIulia Albu a făcut public un detaliu șocant despre Mihai Albu, la 7 ani de la divorț: 'Cel mai grav...'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:45 Snooker

Home Nations: Irlanda de Nord

Eurosport
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
19:30 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Viitorul Pandurii

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1