DIVERSE  ·  ANIVERSARE

LUPESCU LA 50 DE ANI // VIDEO EXCLUSIV Lupescu rememorează problemele avute la CM 1994: "După meciul cu Columbia am avut tot corpul blocat! Pe drum am oprit să vomit. În SUA am pierdut 8 kg"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 16:23

Ionuț Lupescu aniversează azi 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor va publica luni un supliment de 13 pagini dedicat marelui fotbalist.

Lupescu a vorbit cu GSP despre primul meci de la Campionatul Mondial din 1994, contra Columbiei, 3-1, și despre problemele grave pe care le-a avut din cauza căldurii.

 

 

"Columbia era cotată ca mare favorită. În calificări a fost prima, a bătut Brazilia și Argentina. Am ieșit pe stadion și erau 5.000 de români, 5.000 de americani și vreo 90.000 de columbieni. Era normal să avem trac, teamă. Pe durata meciului teama a trecut și am început să jucăm.

Era o căldură infernală, peste 40 de grade. Am jucat la ora locală 13:00. După meci am fost la controlul antidoping și am stat 3-4 ore. Nu ne dădeau voie să bem bere și am băut Gatorade. Era foarte rece, așa cum beau americanii, cu multă gheață. Am bătut vreo două sticle și după aceea eram blocat, am avut cârcei în tot corpul. A venit cineva și mi-a dat ciocolată, cred că era Cristi Bivolaru. Până la urmă am reușit să fac testul. Am plecat cu el către hotel. Pe autostradă ne-am oprit ca să vomit.

La hotel am mâncat multe iaurturi și mi-am revenit. Am pierdut multe kilograme. La tot turneul final cred că am pierdut 8. Pe meci pierdeam 2-3 kilograme, poate chiar mai mult. Era foarte cald, leșinau oamenii în tribune", a declarat Ionuț Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

  • GSP publică luni, 10 decembrie, un amplu interviu cu Ionuț Lupescu, dedicații din partea colegilor, statistici și fotografii din impresionanta carieră a acestuia.Ce a ajuns să facă în Germania o prostituată româncă, după ce bordelul s-a închis. Elena acceptă acum și...
Libertatea
Comentarii (4)
Costel Tudor  •  09 Decembrie 2018, 21:29

As vrea sa-i pun doua întrebări “genialului” lupescu: 1- cum sta cu găurile făcute de Burleanu la alegeri ? 2- In campania pt. Președinția FRF , a declarat ca chiar dacă pierde , NU se mai întoarce la UEFA , de ce a mințit ?

maistor_kokir  •  09 Decembrie 2018, 20:42

Era cald si pt adversari, se alerga mai putin per total la acel turneu final. Noi am fost multumiti de echipa noastra dar in general calitatea fotbalului era destul de slaba. Mare prostie ca Fifa a impus acele ore de difuzare in miezul zilei.

moshu_shukaru  •  09 Decembrie 2018, 17:30
Postat de alexbarosanu pe 09 Decembrie 2018, 17:21

neinteresant

Să-nțeleg, ești la operă și postezi în pauza dintre acte ?

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1