GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  WRESTLING

Luptătoarea Hana Kimura a murit la 22 de ani » Presa internațională speculează că s-a sinucis: ce postase înainte de a fi găsită moartă

Hana Kimura
Hana Kimura

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 18:13

Japoneza Hana Kimura, o luptătoare de 22 de ani care a apărut în seria Netflix „Terrace House”, a murit. Cauza nu a fost anunțată, dar presa internațională speculează că Hana s-a sinucis. 

Stardom Wrestling, organizația din care făcea parte, a confirmat vestea și i-a rugat pe fani să fie respectuoși. 

Înainte de a murit ea a postat pe rețelele de socializare mesaje prin care dădea de înțeles că era victima cyberbullying-ului (hărțuire online): „Nu mai vreau să fiu o ființă umană. Am avut o viață și am vrut să fiu iubită. Mulțumesc tuturor, vă iubesc. Pa”. Ultima postare era o imagine cu ea și pisica ei și explicația „La revedere!”.

Se pare că Hana era zilnic ținta a sute de mesaje răutăcioase de la critici, dar și de la cei care se considerau fanii ei. 

Câștigătoarea premiului Fighting Spirit în 2019, Kimura făcea parte din distribuția reality show-ului „Terrace House”, înainte ca acesta să fie suspendat de pandemia de coronavirus. Mama ei e și ea o cunoscută luptătoare, Kyoko Kimura.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
gago747
gago747  •  23 Mai 2020, 21:38

Caz extrem de snowflake, combinat cu *** inerent rețelelor sociale, unde prostul satului ajunge astăzi influencer pentru alți *** de aceeași teapă. Odihnească-se în pace!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează