DIVERSE  ·  WRESTLING

Luptătoarea Hana Kimura a murit la 22 de ani » Presa internațională speculează că s-a sinucis: ce postase înainte de a fi găsită moartă

Hana Kimura
Hana Kimura

Sambata, 23 Mai, 18:13

Japoneza Hana Kimura, o luptătoare de 22 de ani care a apărut în seria Netflix „Terrace House”, a murit. Cauza nu a fost anunțată, dar presa internațională speculează că Hana s-a sinucis. 

Stardom Wrestling, organizația din care făcea parte, a confirmat vestea și i-a rugat pe fani să fie respectuoși. 

Înainte de a murit ea a postat pe rețelele de socializare mesaje prin care dădea de înțeles că era victima cyberbullying-ului (hărțuire online): „Nu mai vreau să fiu o ființă umană. Am avut o viață și am vrut să fiu iubită. Mulțumesc tuturor, vă iubesc. Pa”. Ultima postare era o imagine cu ea și pisica ei și explicația „La revedere!”.

Se pare că Hana era zilnic ținta a sute de mesaje răutăcioase de la critici, dar și de la cei care se considerau fanii ei. 

Câștigătoarea premiului Fighting Spirit în 2019, Kimura făcea parte din distribuția reality show-ului „Terrace House”, înainte ca acesta să fie suspendat de pandemia de coronavirus. Mama ei e și ea o cunoscută luptătoare, Kyoko Kimura.Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (1)

gago747  •  23 Mai 2020, 21:38

Caz extrem de snowflake, combinat cu *** inerent rețelelor sociale, unde prostul satului ajunge astăzi influencer pentru alți *** de aceeași teapă. Odihnească-se în pace!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1