DIVERSE  ·  INEDIT

"Luțule, adu sacoşa aia cu bani încoace!" » Gigi Becali a pus două întrebări, apoi o donat o sumă fabuloasă!

Foto via libertatea.ro
Foto via libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 19:06

Gigi Becali a fost mereu o persoană generoasă, mai ales când a fost vorba să facă donații către biserică. 

Patronul FCSB a oferit sume importante călugărilor de la Muntele Athos, pe care i-a vizitat în mai multe rânduri. Astfel, Gigi le-ar fi donat doar lor peste 5 milioane de euro, scrie libertatea.ro, care citează stirilekanald.ro.

„Au coborât cinci oameni din maşină şi vine unul dintre ei până la la mine. «Doamne ajută, părinte!». „Dumnezeu să vă binecuvânteze!'. „Merge treaba, părinte?'. «Merge», zic. «Bani aveţi?». «Nu». «Datorii?». „30.000 de euro'. «Ionuţ, adu sacoşa aia cu bani încoace. Ia părinte 30.000 de aicea şi să fii sănătos!».

S-antors şi-a plecat. După ce m-am dezmeticit un pic am fugit repede la maşină şi l-am tras de mânecă pe unul dintre oameni: «Da cine-i creştinul ăsta aşa de milostiv, ca să-l pomenesc şi eu la slujbe?». «Cum, nu-l ştii părinte? E Gigi. Gigi Becali. Chiar n-ai auzit de el?». «N-am auzit în viaţa mea de dânsul», i-am mai răspuns eu încă mirat de aşa întâmplare minunată”, a mărturisit Părintele Pimen de la Muntele Athos modul în care Becali făcea donațiile. 

El a recunoscut că, în total, Becali le-a oferit călugărilor de la Mănăstirea Athos în jur de 5 milioane de euro!Cine a câștigat la Timișoara, diferența este uriașă: „Am pierdut, este voința timișorenilor'
Libertatea
Comentarii (25)
alegsandru  •  20 Decembrie 2018, 10:22

Este foarte bine ce a facut, dar orice fapta cat de buna, este anulata cand spui ca Coldea si Kovesi sunt cei mai patrioti romani, desi, tu stii bine cine sunt dar esti un fricos ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal  •  20 Decembrie 2018, 09:24

„Au coborât cinci oameni din maşină şi vine unul dintre ei până la la mine. «Doamne ajută, domnule ziarist!». „Dumnezeu să vă binecuvânteze!”. „Merge treaba, domnule ziarist ?” «Merge», zic. «Bani aveţi?». «Nu». «Datorii?». „30.000 de euro”. «Ionuţ, adu sacoşa aia cu bani încoace.»

Marius Popa Robert  •  20 Decembrie 2018, 06:09

*** becali si biserica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
Padeborn - Hamburger
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Bologna - Parma
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Cadiz - Sevilla
Digi 2
Program TV complet

Liga 1