INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Mădălina Ghenea, idilă cu o vedetă din Serie A! Și-a părăsit logodnica pentru ea

Nicolò Zaniolo (21 de ani), mijlocașul Romei, aflat în recuperare după a doua operație la genunchi, are o relație cu Mădălina Ghenea, modelul român cu 12 ani mai în vârstă. +49   FOTO
Nicolò Zaniolo (21 de ani), mijlocașul Romei, aflat în recuperare după a doua operație la genunchi, are o relație cu Mădălina Ghenea, modelul român cu 12 ani mai în vârstă.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 15:57 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 17:05

Nicolò Zaniolo (21 de ani), mijlocașul Romei, aflat în recuperare după a doua operație la genunchi, are o relație cu Mădălina Ghenea, modelul român cu 12 ani mai în vârstă.

Zaniolo e mai mult accidentat și prin spitale în ultima vreme, însă atrage atenția și în afara gazonului. Mijlocașul Romei, 21 de ani, nu mai driblează adversari, ci jonglează cu iubitele. După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică. 

  • Gazzetta dello Sport scrie, citând „Giornalettismo", despre povestea de iubire cu Mădălina Ghenea, superba actriță și model combinată cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello.
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Mădălina Ghenea a filmat cu Cristiano Ronaldo

Bruneta, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, Zaniolo nefiind la primul episod de infidelitate. "Roma îl așteaptă în primăvară să se refacă după ruptura de ligament încrucișat, cu sau fără logodnică ori altă cucerire", conchide Gazzetta. 

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

PAOK - PANATHINAIKOS 2-0. Ladislau Boloni, al treilea conflict cu un jucător: „Are probleme de comportament!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1999866816996620
Mdm Mihai  •  23 Decembrie 2020, 16:10

Madalina e disperata sa se marite cu un milionar atata tot doar ca milionarii astia o folosesc cateva luni dupa care ii da liber pt ca foarte probabil are un caracter de nimic nu ne face cinste nici noua asa ca nu o mai promovati si probabil nici fetitei ei

224556945391005
Horneţ Mirel  •  23 Decembrie 2020, 14:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  23 Decembrie 2020, 13:56

Ii place viata, ii place ....ce aveti cu ea ? Va deranjeaza cu ceva ? Bravo, mai fata , baga mare cat mai poti !Devoreaza tot ce prinzi, fara mila !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează