GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ZVONURI

Mădălina Ghenea nu a mai rezistat! Poziție fermă despre idila cu Zaniolo: „A venit momentul să vă spun adevărul”

Mădălina Ghenea. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Mădălina Ghenea. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 10:42 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 11:48

Mădălina Ghenea (33 de ani) a ținut să pună punct speculațiilor lansate de presa din Italia, potrivit cărora s-ar afla într-o relație cu Nicolo Zaniolo (21 de ani), starul în devenire al celor de la AS Roma

Deși cei doi au fost protagoniștii unui schimb incendiar de replici pe Instagram, românca a negat că Nicolo Zaniolo, un bărbat cu 12 ani mai tânăr, ar fi noul ei iubit. Totul la doar câteva zile după ce Sara Scaperrotta, fosta iubită a lui Zaniolo, a anunțat că e însărcinată.

În urmă cu câteva ore, Mădălina Ghenea a publicat pe contul său de Instagram o poziție oficială față de informațiile lansate de jurnaliștii italieni. Modelul a apelat inclusiv la avocați pentru a încerca să spulbere zvonurile privind idila cu Zaniolo.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Mădălina Ghenea, anunț oficial: „Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune”

În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți? - Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram

+45 FOTO

VIDEO Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

Citește și alte știri despre Mădălina Ghenea: 

FOTO Telenovela continuă! Iubitul Mădălinei Ghenea a aflat că va deveni tată: „Nu sunt pregătit”

Mironică, MM Stoica și Marin Barbu, glume sexiste pe Facebook: „Mădălina Ghenea, noul nostru fundaș din Serie A”

FOTO Dialogul incendiar dintre Mădălina Ghenea și noua cucerire din Serie A: „Pot să te sărut toată ziua?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Ianuarie 2021, 12:19

Zici ca-i una de pe la Malu Spart!!!

cornelconasu
cornelconasu  •  03 Ianuarie 2021, 23:07
Postat de Mdm Mihai pe 03 Ianuarie 2021, 19:40

As vrea sa traiesc ziua cand una dintre vedete o sa recunoasca,, da imi place sa imi traiesc viata si barbatii" ca de moraliste din astea e plina lumea asta perfecta

”Lipitori” ! Corect ar fi...mă ”duc” acolo unde sunt bani și stau cât sunt remuneratăbine ...” Dacă mă apuc de o listă umplu pagina cu ...”vedete” în fapt ...muschi și licheni !!!

1999866816996620
Mdm Mihai  •  03 Ianuarie 2021, 19:40

As vrea sa traiesc ziua cand una dintre vedete o sa recunoasca,, da imi place sa imi traiesc viata si barbatii" ca de moraliste din astea e plina lumea asta perfecta

Vezi toate comentariile (17)
Comentează