GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Magia neagră, puterea ascunsă a fotbaliștilor din Premier League :D

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 12:57

Superstițiile fotbaliștilor înainte de meciuri sau în periodele de pregătire sunt șocante uneori. Așa cum este și ultima modă printre jucătorii africani din Premier League: magia neagră.

Fotbaliștii folosesc puterea vrăjitorilor pentru a-și îmbunătăți calitățile de joc. Toată povestea a început cu un reportaj realizat de cei de la ”The Sun”, care dădeau asigurări că starurile din Premier League plătesc mii de lire unor specialiști în magie neagră sperînd ca aceștia să-i ajute să-și depășească nivelul.

Cît de adevărată este însă toată povestea? După dezvăluirile făcute de publicația engleză, mai multe voci implicate au început să ofere detalii despre cum funcționează tot procesul. Mai mulți oamenii din fotbal au oferit informații în diferite contexte referitor la folosirea magiei negre. Astfel, se poate crea o imagine de ansamblu despre moda stranie apărută în fotbalul englez.

Cine sînt și ce fac specialiștii în magie neagră

Specialiștii în magie neagră sunt originari din țările Africii Occidentale, care promit de la bogăție materială pînă la succes în dragoste în schimbul banilor. Tratamentele oferite pornesc de la 600 de euro și sînt extrem de ciudate: de la inele cu puteri magice pînă la 9 zile în care trebuie să dormi acoperit doar cu o pătură albă și fără să faci sex pentru ca magia să aibă efectul scontat.

Uneori, ”doctoriI”, cunoscuți și sub numele de ”oamenii Juju”, caută persoane de la diferite cluburi și le cer bani în schimbul unor promisiuni. Aceștia au cerut unei formații din Premier League 70 de milioane de euro înaintea unui meci din Europa, susținînd că altfel vor pierde partida. Jucătorii africani au insistat să plătească, dar clubul nu a fost de acord. Pentru ca legenda să continue, clubul englez a pierdut meciul. 

Ce spun oamenii care au apelat la magie neagră

Emanuel Adebayor este unul dintre jucătorii care cred în puteriile magiei negre. În 2014 a acuzat-o pe mama sa că a folosit magia neagră împotriva sa și a decis să o dea afară din casă.

Și Brown Ideye, fost atacant din Premier League a dezvăluit că știe mai mulți jucători care plătesc specialiștii în magie neagră, iar acest lucru se transformă în dependență, fotbaliștii nu mai pot renunța de teamă să nu se aleagă cu vreun blestem.

Sub protecția anonimatului, soția unui jucător din Premier League a povestit că soțul ei plătește 1500 de euro pe lună unui vrăjitor african, pe care îl consideră mai important ca antrenorul său. Acești specialiști în magie neagră se bucură de un asemenea succes încît nu mai umblă desculți pe străzi, ci conduc Range Rover.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează