GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMIILE OSCAR 2019

MAHERSHALA ALI // VIDEO Povestea de succes a lui Mahershala Ali: din sala de baschet, la al doilea Premiu Oscar în doi ani: speech emoționant după rolul din Green Book

Mahershala Ali
Mahershala Ali

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 13:27

PREMIILE OSCAR 2019 // Mahershala Ali, 45 de ani, a fost desemnat, în cadrul galei Premiilor Oscar din această dimineață, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. Mahershala Ali a primit distincția pentru rolul său din Green Book, capodopera care a câștigat premiul pentru cel mai bun film al anului. 

Zilele trecute, când încă nu se cunoștea dacă Ali va fi recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pe internet au început să circule imagini din tinerețea acestuia, pe vremea când actorul juca baschet în Statele Unite la nivel de colegii.

Mahershala Ali, cunoscut la acea vreme, până se convertească la islam, ca Hershal Gilmore, a jucat baschet la St. Marry's College între 1992 și 1996 după ce a beneficiat de o bursă. A jucat în 97 de meciuri în Divizia I a colegiilor din State, notează Daily Mail. 

Mahershala Ali, la al doilea premiu + speech emoționant

În speech-ul său, unul emoționant și foarte apreciat de public, Mahershala Ali i-a dedicat premiul bunicii sale: „A fost alături de mine toată viața, mi-a spus mereu că, dacă nu reușesc la prima încercare, să încerc din nou și din nou, forțându-mă mereu să gândesc pozitiv”.  

Mahershala Ali se află la cel de-al doilea trofeu câștigat și, totodată, la cea de-a doua nominalizare a sa la Oscar. A recidivat după triumful din 2017, când a sclipit în filmul Moonlight, când la fel ca acum, a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Trailer Green Book

Vezi și: 

PREMIILE OSCAR 2019 // FOTO + VIDEO Serena Williams a strălucit la decernarea Premiilor Oscar! A impresionat asistența cu speech-ul dedicat filmului „A Star is Born”

PREMIILE OSCAR 2019 // Surpriză de Oscar! Green Book, desemnat cel mai bun film » Alfonso Cuaron, cel mai bun regizor + Rami Malek, cel mai bun actor în rol principal. Mahershala Ali, printre câștigători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Februarie 2019, 16:27
Postat de teddyw pe 25 Februarie 2019, 16:09

bei adrienne....Vigo a candidat la alta categorie, nu poti sa ai 2 actori in rol secundar...mai incearca, poate-ti iese la anul..

si totusi, eu vad ca la rol secundar feminin au fost nominalizate 2 actrite din acelasi film (The Favourite) respectiv Rachel Weisz si Emma Stone. sursa : The Guardian

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  25 Februarie 2019, 16:10
Postat de teddyw pe 25 Februarie 2019, 16:09

bei adrienne....Vigo a candidat la alta categorie, nu poti sa ai 2 actori in rol secundar...mai incearca, poate-ti iese la anul..

Uite unde se ascundea neo marxistul

teddyw
teddyw  •  25 Februarie 2019, 16:09
Postat de adriann_ pe 25 Februarie 2019, 16:00

Doar nu erau sa-i dea Oscarul lui Viggo, un super-actor din toate punctele de vedere. Alb, danez, heterosexual, poate ia si el ceva pentru toata cariera pe la 80 de ani...

bei adrienne....Vigo a candidat la alta categorie, nu poti sa ai 2 actori in rol secundar...mai incearca, poate-ti iese la anul..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează