GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANTONAMENT

Mama unuia dintre tinerii fotbaliști filmați când cântau și dansau pe manele reacționează: „Nu văd care e problema. Asta au cerut antrenorului”

Ilie Claudia Iuliana, mama unuia dintre copiii care dansau și cântau manele
Ilie Claudia Iuliana, mama unuia dintre copiii care dansau și cântau manele

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 17:01

Mama unuia dintre copiii de la Inter Galaxy, 9-10 ani, care au apărut pe Facebook într-un clip în care tinerii fotbaliști cântau și dansau în autocar pe manele, a vorbit cu GSP.ro după scandalul iscat.

Ilie Claudia Iuliana e numele mămicii care a postat clipul devenit viral. Aceasta susține că micuții au fost jigniți în fel și chip după apariția respectivului video și le ia apărarea copiilor.

- Cum comentați impactul pe care l-a avut clipul postat de dumneavoastră?
- Copiii au cântat diferite cântece în autocar. Au rugat antrenorul să le pună și o manea, una pe care o știau ei și de aici a pornit toată nebunia. Copiii au rezultate bune la învățătură, sunt premianți, care pe lângă școală fac și fotbal. Nu văd care e problema. De ce să-i etichetăm ca fiind maneliști pentru că au cântat o manea? Vă ajută dacă vă spun că fiul meu are „foarte bine” pe linie și că merge la Cambridge?

- Când ați filmat nu v-ați gândit că le puteți crea o imagine nu tocmai bună copiilor?
- Nu s-a gândit nimeni. A fost dorința lor, ei au rugat antrenor să pună acea melodie. S-au trezit peste noapte cu o etichetă de golani doar pentru că au fredonat o melodie, o manea. Să fim serioși. De la președintele țării până la ultimul deputat, toți au apărut în astfel de ipostaze.

- Credeți că vor fi afectați copiii după tot acest scandal?
- Copiii nu au cum să fie afectați, ei își fac treaba, muncesc, participă la turnee, aduc medalii. Asta e important pentru ei, nu faptul că au apărut în presă cu un astfel de articol.

- Antrenorul cum a reacționat după cele întâmplate?
- Antrenorul ce poate să facă sau să spună acum? Am luat situația ca atare. Pe noi ne interesează cum se simt ei la echipă, ne interesează rezultatele. Antrenorul îi iubește și copiii simt același lucru pentru el. De atâția ani acolo suntem deja o familie. Noi, părinții, nu avem o problemă cu ceea ce a apărut în presă. Fiecare părinte își cunoaște copilul. Asta contează pentru noi, nu ce crede X sau Y.

- Copiii n-au cântat doar manele, ci și o melodie cu apropouri vulgare a trupei 5Gang.
- Asta ascultă generația actuală. Dacă melodia a ajuns virală înseamnă că e o problemă undeva. Formația respectivă are milioane de abonați. E vina lor sau a noastră? Nu știu. Însă sunt ascultați de toată lumea. Ce pot să fac? Să îi închid televizorul, să îi confisc telefonul? Au și ei nevoie să se relaxeze după atâta muncă.

Vezi și:

VIDEO Fotbaliștii de mâine, maneliștii de azi » Cum sunt „antrenați” copiii de 9-10 ani: manele, FIFA și versuri cu apropouri vulgare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
ggalaxy
ggalaxy  •  08 Martie 2020, 19:43
Postat de Codin Gheorghe pe 06 Februarie 2019, 10:49

Numai faptul ca antrenorul are in PlayList si manele vorbeste despre creierul lui, iar despre mama ce sa zic, probabil cand o pleca fisu' la Cambridge ii va pune in valiza si un Salam.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ggalaxy
ggalaxy  •  08 Martie 2020, 19:42
Postat de Marian Dumitrescu pe 05 Februarie 2019, 18:10

Unul care are bicicleta este biciclist.... Unul care merge cu motocicleta este......ati ghicit !!!!! Unul care asculta si canta manele cum poate fi numit ???? *** !!!!

***????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  06 Februarie 2019, 10:49

Numai faptul ca antrenorul are in PlayList si manele vorbeste despre creierul lui, iar despre mama ce sa zic, probabil cand o pleca fisu' la Cambridge ii va pune in valiza si un Salam.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează