GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SENTINȚĂ

„Distrugătorul” care i-a spart vila lui Gică Hagi a fost prins! Sentință drastică dictată de magistrați

Bărbatul care „a spart” vila lui Gică Hagi din Pipera în urmă cu 3 ani a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare.
Bărbatul care „a spart” vila lui Gică Hagi din Pipera în urmă cu 3 ani a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 18:17 / Actualizat joi, 11 martie 2021 19:22

Bărbatul care a spart vila lui Gică Hagi din Pipera în urmă cu 3 ani a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare. 

Marian Fieraru, poreclit „Distrugătorul”, făcea partea dintr-o rețea de jefuitori care a spart nu mai puțin de 15 locuințe de lux din Pipera. Asta se întâmpla în finalul anului 2017. Magistrații au oferit zilele trecute sentința. Bărbatul în vârstă de 26 de ani va petrece următorii 8 ani și 8 luni după gratii și va trebui să achite despăgubiri importante. 

I-a jefuit casa lui Hagi și a fost prins!

Marian Fieraru va trebui să îi achite suma de 50.000 de euro numai familiei Hagi, din casa căreia a sustras mai multe ceasuri, informează Cancan.

Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Contopeşte pedepsele aplicate anterior inculpatului Fieraru Marian, respectiv pedeapsa de 3 ani închisoare (de nu mai puțin de cinci ori aplicată), pedeapsa de 1 an şi 6 luni şi pedeapsa de 6 luni închisoare, acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 5 ani şi 8 luni
- Sentința primită de Marian Feraru

Citește și alte știri despre Gică Hagi: 

Hagi revine în antrenorat: „Gata, îmi ajunge!” » Ofertă uriașă pentru „Rege”: „Aproape 10 milioane de euro pe an!”

Gică Hagi despre echipa de unde îi pare rău că a plecat: „E clar că regret, 100%!” » Ce jucător de acum spune că îi seamănă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează