GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Mărturii cutremurătoare » Maradona: "Nu mă mai puteam mișca pe teren. Doctorii mă voiau drogat" + dependența i-a ruinat cariera unuia dintre marii boxeri ai lumii

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 13:23

Diego Maradona, 58 de ani, și Julio César Chávez, 56 de ani, au vorbit despre dependențele cu care s-au luptat de-a lungul anilor.

"Nu consumam droguri pentru a-mi îmbunătăți randamentul, ci pentru a-mi face rău mie însumi. Nu mă mai puteam mișca pe teren din cauza drogurilor, de-a lungul săptămânii nu mă mai puteam antrena.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum mă trezesc fără probleme dimineața, pot să dorm bine noaptea și să muncesc în liniște, fără nicio problemă.

Mă bucur că mi-am revenit, a trebuit să lupt contra dependenței, dar și contra doctorilor, lor nu le convine să te recuperezi. Așa au mai mult timp pacienți. Sunt cel mai mare rău", a spus Maradona pentru ESPN.

Înainte să înceapă să consume droguri și să bea foarte mult, Chavez nu cunoscuse înfrângerea în 90 de meciuri (89 de victorii și o remiză).

"Am aflat ce e eșecul din cauza dependenței de droguri și de alcool. Trebuie să recunosc că am fost în acest infern, dar, din fericire, am reușit să ies de acolo.

Crezi că dacă eu și Diego nu ne-am fi drogat nu am fi fost și mai buni?!", a spus Chavez.

"Ce sportivi am fi fost eu și Chavez dacă nu ne drogam..." Diego Maradona

Julio César Chávez, 56 de ani, e un fost boxer profesionist (1980-2005). E considerat cel mai mare boxer mexican din toate timpurile și unul dintre cei mai mari din lume. A fost campion mondial la 3 categorii diferite. Spre finalul carierei, Chavez a avut mari probleme cu drogurile și alcoolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează