GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Meci de gală azi, pe „Wanda Metropolitano” » Olăroiu îi antrenează pe Ronaldinho, Roberto Carlos, Figo, Mutu și Rădoi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 19:30

„Wanda Metropolitano", arena care a găzduit finala Ligii Campionilor 2019 și ultimul meci al "tricolorilor" în campania pentru Euro 2020, va fi azi scena unui meci caritabil de gală, cu numeroase prezențe românești.

Partida dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Goldstandard Estrellas del Mundo (o selecționată mondială), organizată de agentul român Toni Curea, va fi televizată de la 19:30 de TV Digi Sport 4.

 Olăroiu va fi antrenorul oaspeților, iar el îi va avea în vestiar inclusiv pe Mutu și pe Rădoi!

În naționala iberică se vor regăsi Hierro, Salgado, Morientes sau Capdevila, în timp ce în echipa pregătită de Olăroiu se vor mai afla Ronaldinho, Figo, Eto’o, Dani Alves, Roberto Carlos, Yepes, Fernando Sanz, Del Piero, Nuno Gomes, Rafa Marquez, Rapajici, Mondragon, Wu Xi (internațional chinez) sau Yasser Al-Qahtani (fostul căpitan al Arabiei Saudite).

Întâlnirea are drept scop strângerea de fonduri pentru Asociația Spaniolă de A-Ball (fotbal în scaun cu rotile) și FUNDELA (asociație de luptă împotriva maladiei ELA – scleroză laterală amiotrofică), iar toate fondurile adunate din vânzarea tichetelor vor merge în această direcție.

„E minunat să te alături unei asemenea inițiative. Cînd vine vorba despre un act de solidaritate, e important să-l facem posibil, iar Madridul e cel care ne apropie. După ce te retragi din activitate, ai posibilitatea să călătorești în lume și să promovezi fotbalul, iar pentru mine e un privilegiu să fiu aici pe un stadion de care nu am avut șansa să ne bucurăm ca jucători și unde vom încerca acum să arătăm ce putem face pe teren”
Luis Figo

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi pune piciorul în prag de la început: „Jucătorii de la națională nu vor avea un «sărac» în față!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează