GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCHIMBARE

Meciul Dinamo - FC Barcelona mută concertul artistei Lady Gaga!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 14:42

Cel mai mediatizat concert din această vară din Bucureşti, cel al cîntăreţei Lady Gaga, care a fost programat iniţial pe Naţional Arena, a fost mutat în Piaţa Constituţiei. 

"Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitînd mult mai mult timp decît cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cîteva zile înainte de concert", anunţă organizatorii.

Biletele care deja au fost vîndute în locuri speciale vor beneficia în Piaţa Constituţiei de locuri în tribune, amenajate special. Se vor păstra categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmînd a fi însă dispuse mai aproape de scenă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor mai fi schimbate.

"Ca urmare a schimbării locului, noul amplasament va permite ca începînd de marţi, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare - "Gazon C". Aceste bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 70 de lei până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, şi 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.", anunţă Mediafax. 

Show-ul Lady Gaga de la Bucureşti face parte din turneul "The Born This Way Ball", evenimentul fiind organizat de Emagic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
terminatorul2
terminatorul2  •  30 Iulie 2012, 15:14
Postat de lobbyone pe 30 Iulie 2012, 14:58

Atunci unde jucam cu Petrolul ?

In groapa cu căței ! : )))))

lobbyone
lobbyone  •  30 Iulie 2012, 14:58

Atunci unde jucam cu Petrolul ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează