GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CHARLIE HEBDO

Mesajul pentru pace al unui fotbalist musulman: "Sînt împotriva terorismului în numele Islamului"

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 14:17

Atentatul terorist din Paris, în care 10 jurnalişti ai publicaţiei Charlie Hebdo şi 2 poliţişti au fost ucişi i-a întristat şi pe adepţii religiei în numele căreia se presupune că a fost comis. 
Fotbalistul senegalez Issa Thiaw, component al echipei arădene Şoimii Pîncota, e născut în religia musulmană, dar şi-a exprimat dezaprobarea faţă de atac.

"Sînt musulman. Sînt împotriva terorismului în numele Islamului şi cred că libertatea de exprimare nu trebuie să fie îngrădită. Să nu ne lăsăm manipulaţi de oameni care nu vor pace. Altfel, putem vorbi de sfârşitul lumii, apar multe lucruri scrise în cărţile sfinte. Eu sînt pentru pace", a transmis mijlocaşul care a mai făcut parte din rîndurile Voinţei Sibiu.

Thiaw Mame Seydina Issa Laye, pe numele său complet, a început fotbalul în Senegal, unde a jucat la RC Yoff. În România a mai fost la Europa Alba Iulia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close