GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POVESTE

Messi și Ronaldo, o altfel de poveste » Sunt gemeni, s-au născut în Spania și au crescut în România!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 12:08

România este țara unde Messi și Ronaldo se înțeleg excelent. Cum e posibil? Sunt gemeni, au crescut la Vaslui deși sunt născuți în Spania și petrec fiecare moment împreună. 

Cei doi frați au fost crescuți de bunica lor din Pușcași, sat aflat la 9 kilometri de Vaslui. Libertatea prezintă povestea gemenilor care în urmă cu 6 ani au fost botezați de părinți după numele celor mai mari fotbaliști ai lumii.  

"Nu știu cine a fost cu ideea să le pună aceste nume. Au fost născuți în Spania, iar acum învață carte în România, aici, la școala din sat", a zis bunica micuților ai căror părinți încă muncesc în țara care a dat ani la rând cel mai important duel între doi fotbaliști. 

Cei doi frați sunt clasa pregătitoare, iar drumul către școală, de aproximativ doi kilometri, e bătut zilnic și de bătrâna care are grijă de ei. "Le place să joace fotbal în curte, ca la toți copiii. Nu știu dacă vor ajunge fotbaliști", a mai zis aceasta pentru sursa citată. 

Messi și Ronaldo din Vaslui au și prenume românești, Paul respectiv Pavel. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close