DIVERSE  ·  POVESTE

Messi și Ronaldo, o altfel de poveste » Sunt gemeni, s-au născut în Spania și au crescut în România!

Joi, 20 Septembrie 2018, 12:08

România este țara unde Messi și Ronaldo se înțeleg excelent. Cum e posibil? Sunt gemeni, au crescut la Vaslui deși sunt născuți în Spania și petrec fiecare moment împreună. 

Cei doi frați au fost crescuți de bunica lor din Pușcași, sat aflat la 9 kilometri de Vaslui. Libertatea prezintă povestea gemenilor care în urmă cu 6 ani au fost botezați de părinți după numele celor mai mari fotbaliști ai lumii.  

"Nu știu cine a fost cu ideea să le pună aceste nume. Au fost născuți în Spania, iar acum învață carte în România, aici, la școala din sat", a zis bunica micuților ai căror părinți încă muncesc în țara care a dat ani la rând cel mai important duel între doi fotbaliști. 

Cei doi frați sunt clasa pregătitoare, iar drumul către școală, de aproximativ doi kilometri, e bătut zilnic și de bătrâna care are grijă de ei. "Le place să joace fotbal în curte, ca la toți copiii. Nu știu dacă vor ajunge fotbaliști", a mai zis aceasta pentru sursa citată. 

Messi și Ronaldo din Vaslui au și prenume românești, Paul respectiv Pavel. Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1