GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Michael Phelps şi Larisa Latînina sînt imaginea ultimei campanii Louis Vuitton

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 14:25

Celebra marcă Louis Vuitton a reuşit să îi convingă pe cei mai medaliaţi sportivi din istoria Jocurilor Olimpice să apară împreună în ultima ei campanie publicitară.

Michael Phelps şi Larisa Latînina apar împreună pe un print realizat de fotograful Annie Leibovitz. Înotătorul este îmbrăcat la costum şi e aşezat relaxat pe o canapea cu o geantă Louis Vuitton la picioare, în timp ce fosta gimnastă e alături de el cu o ceaşcă de cafea în mînă.

Această campanie se înscrie în strategia mărcii de a se asocia cu "figuri emblematice, care întruchipează un sens de realizare şi de angajament.", informează libertatea.ro.

De-a lungul timpului pentru prestigioasa marcă au mai pozat boxerul Muhammad Ali, rapperul Mos Def, actorii Sean Connery şi Angelina Jolie, solistul Bono, dar şi fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  18 August 2012, 20:53

ce sportiv au scos americanii, no coment!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close